Andre Berto in Dejan Zavec - sproščena in dobre volje. V nedeljo bosta izraza na obrazu povsem drugačna. Foto: www.dejanzavec.com
Andre Berto in Dejan Zavec - sproščena in dobre volje. V nedeljo bosta izraza na obrazu povsem drugačna. Foto: www.dejanzavec.com
Zavec v Biloxiju popolnoma udomačen

Zavec, svetovni prvak v velterski kategoriji po verziji IBF, je v svojem slogu ameriškega izzivalca objel in mu izkazal spoštovanje ob njegovih dosežkih. Ptujčan je bil sicer malo presenečen nad "postavo" Berta, saj je glede na televizijske posnetke menil, da ga je "več skupaj".

Zavec ameriškim novinarjem: Po dvoboju boste vsi pisali o meni
"Na televiziji je videti močnejši. Drugače pa nisem preveč živčen. Na prvem mestu je zdaj pri meni hujšanje; kakor vselej v tej fazi. Ko mi bo jeziček na tehtnici pokazal manj kot 66,678 kilograma, se bom začel veseliti prve zmage. Po njej bo vse veliko lažje, danes pa mi ne omenjajte hrane," je povedal Zavec in ameriškim novinarjem, ki so se bolj ubadali z Bertom, sporočil: "Za zdaj sem resda še precej neznan tu, toda po sobotnem dvoboju boste vsi pisali o meni."

Berto: Ring bom zapustil kot zmagovalec
Berto je na novinarsko konferenco prišel oblečen v črno, vseskozi pa je nosil tudi sončna očala. "Nekdanjega IBF-prvaka Hlatshwaya je pravzaprav uničil z enim samim udarcem, kar dokazuje, da je precej močan. A tudi sam imam veliko pokazati, o čemer se boste lahko prepričali v soboto zvečer. Videli boste novega Andreja, kajti po dolgih in napornih pripravah sem v življenjski formi. Zato verjamem, da bom ring zapustil kot zmagovalec," je bil samozavesten 27-letni Američan. Promotor dvoboja in Bertov menedžer Lou Di Bella pa je znova spoštljivo govoril o Zavcu: "Nor je, kdor meni, da Zavec ni kakovosten boksar."

V videonovicah desno si poglejte še prispevke Leona Andrejke iz Biloxija in pogovor Slavka Bobovnika s slovenskim šampionom.

Prenos od 5.05 naprej na TVS 2 in na MMC-ju
Zavca v petek zvečer po slovenskem času čaka še tehtanje, nato pa sledi le še odštevanje ur do nedeljskega jutra, ko bo ob 5.30 še četrtič branil naslov svetovnega prvaka. Prenos dvoboja si boste lahko od 5.05 naprej ogledali na TVS 2 in na MMC-ju.

Zavec v Biloxiju popolnoma udomačen