Kasim Kamenica je Slovenijo vodil na svetovnem prvenstvu 2007 v Nemčiji. Foto: Reuters
Kasim Kamenica je Slovenijo vodil na svetovnem prvenstvu 2007 v Nemčiji. Foto: Reuters
Velik preobrat slovenskih rokometašev

"Čestitke igralcem, Serdarušiću in Deniču. Uspelo jim je tisto, kar je glede na potek tekme malo kdo pričakoval. Izkazalo se je, da so Švedi izkoristili ves potencial v treh četrtinah tekme, za konec pa jim je zmanjkalo. Očitno je bilo, da se je Serdarušić na začetku naslonil na izkušene igralce, ki pa niso bili na nivoju. Pajoviču in Kozlini se pozna poškodba, Vugrincu pa leta," je dejal Kamenica.

Špiler poživil igro
Nadaljeval je: "Ko je v napadu dal priložnost hitrejšim igralcem, predvsem Špilerju, je steklo, seveda pa ima velike zasluge tudi Škof. Ta rezultat je velika spodbuda za naprej. Nemci so se po porazu s Poljsko znašli v težavah. Na velikih tekmovanjih jih Slovenija dozdaj resda ni premagala, a vedno se je dalo igrati z njimi. Če bo Slovenija našla še kaj rezerv, zakaj ne bi prekinila neugodne tradicije."

"Kar zadeva druge tekme, so Madžari presenetili Francoze, za katere smo videli že na nekaterih pripravljalnih tekmah, denimo, ob porazu proti Srbiji, da imajo težave," je sklenil "Kameni", ki je pred kratkim prevzel črnogorsko reprezentanco.

Velik preobrat slovenskih rokometašev