55-letni Kevin Michael Costner ima doma dva oskarja in dva zlata globusa, številni ga najbolje poznajo po vlogi poročnika Johna Dunbarja v filmu Pleše z volkovi. Foto: EPA
55-letni Kevin Michael Costner ima doma dva oskarja in dva zlata globusa, številni ga najbolje poznajo po vlogi poročnika Johna Dunbarja v filmu Pleše z volkovi. Foto: EPA
Pred galadogodkom Diners Cluba se je Kevin v Rusiji družil s tamkajšnjim premierjem Putinom. Foto: EPA
Intervju Maše Kljun s Kevinom Costnerjem

Hollywoodski igralec, režiser, producent in dvakratni oskarjevec je v Sloveniji gost Diners Cluba, s svojo countryzasedbo Modern West bo nastopil na družabno-dobrodelnem dogodku z naslovom V družbi slavnih, ki bo drevi na Gospodarskem razstavišču, v slovenski prestolnici pa naj bi ostal do torka.

V videoposnetku na desni si lahko ogledate krajši intervju s Kevinom Costnerjem, ki ga je za NLP pripravila Maša Kljun.

Nič bolj ali manj zvezdniški od drugih?
Na Diners Clubu niso bili zgovorni glede podrobnosti Costnerjevega obiska (smo pa po drugih poteh izvedeli, da je slavni gost nastanjen v enem od prestižnejših ljubljanskih hotelov v neposredni bližini WTC-ja), potrdili so, da je predviden njegov ogled prestolnice, na naše vprašanje o tem, ali so njegove zahteve "zvezdniške", pa so odgovorili: "Nič bolj ali manj kot drugi zvezdniki njegovega formata." Tudi višine njegovega honorarja nam niso mogli razkriti, saj naj to ne bi bilo v skladu s pogodbo.

Na dogodku, že tradicionalno rezerviranem predvsem za elito, bodo po besedah predstavnikov Diners Cluba tudi gostje, ki niso lastniki njihove črne kartice. Ni znano, ali bo Costner razpoložen tudi za druženje z oboževalci. Morda pa vam bo pomagal namig v nadaljevanju?

Sara Beck se veseli Zmajskega mostu
Glasbenica Sara Beck, ki skupino Modern West spremlja po Evropi - pred kratkim so nastopili v Sankt Petersburgu, kjer je svoje glasbeno (ne)znanje pokazal premier Putin - in je v duetu s Costnerjevo zasedbo posnela tudi skladbo Let Me Be The One, je v noči s sobote na nedeljo na spletnem omrežju Twitter zapisala, da ima Slovenija v imenu besedo ljubezen ("love) in da so jih tu pričakali s šampanjcem in zdravico. Dodala je: "Jutri si bomo ogledali Zmajski most ... bodo tam zmaji? Čisto pravi?"

Diners Club Slovenija je v preteklih letih gostil številne znane obraze: lani nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona, prej pa nekdanjega podpredsednika ZDA Ala Gora, hollywoodskega zvezdnika Bena Afflecka, igralko Andie MacDowell z brazilskim pisateljem Paulom Coelhom in supermanekenko Naomi Campbell.

Intervju Maše Kljun s Kevinom Costnerjem