Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Galerije - Arhiv

Prva supermanekenka na svetu povišana v damo

Princ Charles je 69-letno Lesley Hornby, bolj znano kot Twiggy, zaradi njenega prispevka k modi povišal v damo.

Podkoren v dveh dneh sprejel več kot 15 tisoč obiskovalcev

V Podkorenu so sklenili še en Pokal Vitranc, tekmovanje svetovnega pokala v alpskem smučanju. Pestro dogajanje in prijetni vremenski pogoji so v Kranjsko Goro v dveh dneh privabili več kot 15 tisoč obiskovalcev.

Foto: Babica Jelena s kuharskimi videoposnetki postala spletna senzacija

Če vam kdaj zmanjka idej, kaj bi kuhali, se lahko obrnete na 69-letno babico Jeleno Petrović, ki je s svojim youtubovskim kanalom v Srbiji postala prava uspešnica.

Perje, bleščice in zvoki sambe so preplavili sambodrom

Perje, okraski, bleščice, gola koža in veliko plesa - na znamenitem sambodromu v Rio de Janeiru poteka ena največjih uličnih zabav na svetu.

V Ljubljani pravljični junaki, v Kopru in Litiji drugi in celo tretji tir

Po številnih krajih po državi so zakorakale pustne maske. Tako je bilo tudi v Ljubljani, kjer so pripravili tradicionalni Zmajev karneval. V Kopru je potekal Istrski karneval, v Litiji pa je potekala tradicionalna povorka.

Od Ria do Benetk - karnevalska norija zajela svet

Nastopil je čas norčij, mask, plesa in praznovanja. Ta konec tedna si bodo številni doma in po svetu nadeli maske. Te so preplavile ulice Ria de Janeira, kjer se je začel največji in najbolj znan karneval.

Foto: Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić praznuje 20 let

Luka Dončić, ki športne navdušence s svojimi predstavami navdušuje že kar nekaj časa, sploh pa letos, ko blesti v prestižni Ligi NBA, praznuje 20. rojstni dan.

Pred 25 leti se je po Hali Tivoli razlegala glasba kultne Nirvane

Na današnji dan pred 25 leti je na oder ljubljanske Hale Tivoli stopila Nirvana, ki je v Slovenijo prišla po zaslugi Igorja Vidmarja, ki je stal za organizacijo koncerta.

Foto: Na podelitvi britanskih glasbenih nagrad največje slavje za zasedbo The 1975

Po grammyjih so svoje glasbene nagrade podelili še Britanci, kjer je bila najuspešnejša zasedba The 1975, ki je dobila nagradi za najboljši britanski album in najboljšo britansko skupino. Za izjemen prispevek h glasbi so na prireditvi nagradili Pink.

Zakulisje Eme 2019: Kaj so o letošnjem dogodku in razpletu povedali nastopajoči

Ob razglasitvi, da strokovna žirija v superfinale pošilja Zalo Kralj & Gašperja Šantla, je bilo v zakulisju čutiti mešanico navdušenja in rahlega presenečenja. Kakšni so bili odzivi po razglasitvi zmagovalcev in kako so letošnjo Emo doživeli izvajalci?

Zala Kralj in Gašper Šantl po zmagi na Emi: Pred nama je en res ogromen izziv

Zala Kralj in Gašper Šantl sta slovenskemu občinstvu prirasla k srcu s skladbo Valovi, ki je sprva zaživela na YouTubu, pozneje pa še na radijskih postajah, zdaj pa sta s pesmijo Sebi osvojila še Emo.

Poslovila se je legendarna Šerbi

V petek je umrla legendarna slovenska pevka Barbara Šerbec - Šerbi, stara je bila 58 let.

Dobrodošlo, leto prašiča! Bilo naj bi srečno, bogato in optimistično.

Na Kitajskem in v deželah jugovzhodne Azije, kjer uporabljajo lunarni koledar, praznujejo vstop v novo leto. To bo v znamenju prašiča, ki v kitajski kulturi predstavlja optimizem, bogastvo, veselje, a tudi naivnost.

Atrakcija v Budimpešti ‒ robotsko gostinsko osebje, ki ne odžira kruha ljudem

Novica o robotskem osebju tokrat ne prihaja iz Azije, temveč od čisto blizu nas ... V Budimpešti so odprli kavarno Enjoy, kjer hrano in pijačo v celoti strežejo roboti.

Ekstremno dirko s pasjimi vpregami, ki jo "preživi" le peščica, dobil Čeh

Eno najtežjih dirk s pasjimi vpregami v Evropi, Šedivačkuv Long, ki traja štiri dni, dolga pa je 300 km, je dobil domači češki adut Roman Habasko in njegova ekipa desetih psov.

Foto: Znani obrazi v središču teniškega dogajanja v Melbournu

Odprto prvenstvo Avstralije, ki postreže z zanimivimi teniškimi boji, je na tribune privabilo tudi kar nekaj znanih obrazov, ki so stiskali pesti za svoje favorite.

Pozabite na advent, novi simbol Zagreba so upokojenke mažoretke

Maksimirske upokojenke kljub visoki starosti ne odnehajo s svojim priljubljenim konjičkom - so mažoretke, ki so v 24 letih delovanja postale simbol Zagreba.

Peturni poklon stanovskih kolegov pokojnemu Chrisu Cornellu

Na peturnem koncertu I Am the Highway, ki so ga pred dnevi v Los Angelesu organizirali v spomin na pokojnega Chrisa Cornella, so med drugim nastopili Soundgarden, Metallica, Foo Fighters in Miley Cyrus.

Tek po vinski kleti: "Drugačen od vseh drugih, enkratna življenjska priložnost"

"Gre za tek, ki se razlikuje od vseh drugih, enkratna življenjska priložnost. Tek skozi vinsko klet je nekaj unikatnega in ljudje, ki navijajo na vsakem koraku ... nekaj neponovljivega."

Pojedina po Trumpovo - "častil" 300 hamburgerjev, pico in krompirček

Ker v Beli hiši zaradi delnega zaprtja vlade primanjkuje kuharjev in natakarjev, je predsednik Donald Trump svoje goste počastil s "samo najljubšo hrano" - picami, 300 hamburgerji in "veliko, veliko ocvrtega krompirčka".

1 2 3 4