Fascinantni hoteli
(6)
Terme Paradiso
Želijo si predvsem več tujih gostov. Foto: Terme Paradiso
Terme Paradiso
V termah ponujajo 1800 kvadratnih metrov odprtih in pokritih termalnih vodnih površin. Foto: Terme Paradiso

Dodaj v

Foto: Terme Paradiso bogatejše za prestižno opremljene sobe

Nova naložba
11. julij 2017 ob 12:54,
zadnji poseg: 11. julij 2017 ob 13:23
Dobova - MMC RTV SLO, STA

Terme Paradiso v Dobovi je predlani precej prizadelo dogajanje z migranti na bližnji slovensko-hrvaški meji, zdaj pa so z novo naložbo gostom ponudili 18 novih prestižno opremljenih sob.

Naložba je sicer obsegala še nekaj dodatne gradnje v kuhinji in hotelskih družabnih prostorih, zanjo pa so odšteli skoraj dva milijona evrov.

Pojasnili so, da so naložbo pokrili z lastnim denarnim vložkom in posojili, hkrati s "pametnimi premium in premium deluxe sobami z jacuzzijem" pa je obsegala še gradnjo kuhinje, restavracije in jedilnice za 120 gostov, otroške igralnice ter družabnega prostora za odrasle goste.

Prestižno opremljene sobe
Vse t. i. pametne sobe so opremili s sodobno nadstandardno opremo, kopalnico, televizijo, minibarom, sefom in nadkritim balkonom, v vseh je na voljo brezplačna brezžična spletna povezava. Omenjene sobe so opremljene tudi z elektronskim nadzorom dostopa, uravnavanjem temperature ter upravljanjem klimatske naprave in elektrike. Na voljo so tudi štiri sobe, ki so med seboj povezane z veznimi vrati.

Z novo naložbo so zaposlili dodatnih pet ljudi in tako zdaj zaposlujejo 35 ljudi, zaradi nove pridobitve pa si obetajo večjo prepoznavnost in še boljši poslovni uspeh. Lani so prenočili nekaj več kot 10.000 gostov in tako glede na predlanski izid dosegli 16-odstotno rast. Skoraj 12-odstotno rast opažajo po številu kopalcev.

Želijo si več tujih gostov
Poleg domačega pri njih ključni trgi ostajajo Hrvaška, Srbija in Italija, od razširjene ponudbe pa pričakujejo okrepitev obiska, predvsem pri parih z višjo kupno močjo. Ob tem izpostavljajo nemško govoreče države.

Termalno vodo črpajo iz nekaj več kot 700 metrov globoke vrtine v zahodnem delu Dobove, kjer njena temperatura dosega skoraj 55 stopinj Celzija. Terme Paradiso sicer ponujajo 1800 kvadratnih metrov odprtih in pokritih termalnih vodnih površin, notranji in zunanji bazen pa sta odprta vse leto.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
whitwice
# 11.07.2017 ob 17:21
Pa dobro, Sloveniji je pravi mali raj kar zadeva zdravilisc. Tolk ponudbe na tako malem prostoru nimas prakticno nikjer. In seveda super, da se vlaga saj gre za eno od paradnih turisticnih panog. Bom pa za mnenje raje povprasal tujca, celtic1888 saj verjamem, da smo sami kar malce razvajeni ob vsej ponudbi in namesto hvale marsikdo,kot recimo tudi ti delas raje primerjave z drugimi. Ce bi turizem potekal na tak nacin bi vsi hodili le na eno obalo, v ene toplice in obiskovali en hotel.
sik
# 13.07.2017 ob 18:27
Ime mi bolj deluje na kak nočni klub...hehe
Renegade
# 12.07.2017 ob 13:12
Delavci pa delajo po 60 ur na teden za minimalca. Nekateri tudi na črno.
cairns
# 02.08.2017 ob 19:30
Terme Paradiso bogatejše za prestižno opremljene sobe

Za muslimanske ilegalce z debelimi svežnji evrov.
Barbikat
# 11.07.2017 ob 16:31
Tisti ki je to napisal,OCITNO ni se bil v nobeni "prestizno opremljeni sobi"! Tud ker takih v slo NI!
celtic1888
# 11.07.2017 ob 14:40
Bil, nič posebnega. V prenovljenem delu sicer ne. Mislim, da je v Sloveniji dosti lepših termalnih nastanitev z boljšo kulinarično ponudbo.
Kazalo