Njena rezidenca v Las Vegasu se je začela novembra 2022. Foto: AP
Njena rezidenca v Las Vegasu se je začela novembra 2022. Foto: AP

Adele ima trenutno do sredine junija polne roke dela z nastopanjem v Las Vegasu, pozneje pa bodo končno na svoj račun prišli tudi njeni evropski oboževalci. Britanska glasbenica je namreč napovedala štiri koncerte v Münchnu. Na tamkajšnjem stadionu, ki sprejme kar 80.000 poslušalcev, bo tako nastopila 2., 3., 9. in 10. avgusta. Na celinskem delu Evrope je nazadnje nastopila leta 2016.

35-letno zvezdnico, ki po dveh nastopih v londonskem Hyde Parku leta 2022 in lasvegaškem gostovanju ni več načrtovala nastopov, naj bi premamila ponudba "stadiona, zasnovanega za kakršno koli predstavo, ki jo želi pripraviti".

"Ne bi si mogla zamisliti čudovitejšega načina, kako preživeti to poletje in končati čudovito obdobje življenja in kariere," je na družbenih omrežjih zapisala večkratna grammyjeva nagrajenka, ki je navdušena nad tem, da bo nastopala bližje svoji domovini. Čeprav je bila ideja malce "naključna", je po njenem mnenju vseeno fantastična, poroča BBC.

Pred nakupom vstopnic je potrebna registracija, ta je mogoča do 5. februarja. Uradna predprodaja se bo začela 7. februarja.