Foto: AP
Foto: AP

Slovenski evrovizijski predstavniki so po dveh letih prehodili pot od dvojnega koncerta v Cvetličarni, prek Križank do naše največje koncertne dvorane.

"Hvala vsem obiskovalcem koncertov in oboževalcem za podporo, ki nam jo izkazujejo na nastopih in spletu. Kljub številnim 'prvič', ki se nam dogajajo letos, bo koncert v Stožicah zelo poseben in komaj že čakamo, da se vidimo," so pred koncertom sporočili člani skupine.

Vstopnic za koncerte Joker Out ne zmanjkuje le v Sloveniji. Za prihajajočo turnejo po Veliki Britaniji jih je na voljo le še nekaj, potem ko so vse koncerte hitro razprodali in jih preselili v večje dvorane. Hitro so bile razgrabljene tudi vstopnice za šest nastopov na Švedskem, Norveškem in Finskem, dvakrat so razprodali zagrebško Tvornico, dvakrat novosadsko Fabriko, po dveh razprodanih koncertih v Varšavi bodo naredili še krog po Poljski, jeseni pa jih čakajo tudi nastopi v Španiji, Italiji in še nekaterih evropskih državah.

Potem sledi premor za snemanje novega albuma.

"Veseli nas, da ljudje po vsej Evropi uživajo v naši glasbi in nastopih. Zadnji meseci letijo mimo nas tako hitro, da nam sploh še ni uspelo dojeti vsega, kar se dogaja," je po odmevnih nastopih na beograjskem Beerfestu in Arsenal Festu v Kragujevcu sporočila zasedba.