Måneskin so bili pred dnevi predskupina britanskih superzvezdnikov The Rolling Stones na njihovem koncertu na stadionu Allegiant v Las Vegasu. Italijani so po koncertu na Instagramu objavili skupno fotografijo s pevcem Mickom Jaggerjem in pod njo napisali: "Kakšna noč! Hvala, The Rolling Stones, za najboljši spomin vseh časov." Tudi Jagger je na Twitterju objavil skupno fotografijo in zapisal, da je s skupino Måneskin imel v mestu luči "krasno noč".

Italijani so že pred časom pustili dober vtis tudi na Iggyja Popa, ki je z njimi sodeloval na snemanju nove različice njihove uspešnice I Wanna Be Your Slave. "V veliko čast nam je, da je bila Iggyju naša glasba všeč in da je privolil v sodelovanje z nami. Neverjetno ga je bilo poslušati, kako je pesem v živo zapel pred nami. Čeprav je velik zvezdnik, je zelo odprt in prijazen," so bili navdušeni evrovizijski zmagovalci.

Po zmagi maja na Evroviziji, kjer so milijone gledalcev navdušili s pesmijo Zitti e buoni, so Italijani poleti veliko koncertirali. Zdaj pa je zasedba že ves november čez lužo. Nedavno so doživeli tudi televizijski debi na ameriških televizijah, saj so se s skladbama Beggin in MAMMAMIA predstavili v pogovorni oddaji The Tonight Show z Jimmyjem Fallonom.