Blue Ivy se je na odru pojavila med z grammyjem nagrajeno pesmijo My Power in v družbi drugih plesalk zablestela pri izvajanju zapletene koreografije, poroča Page Six. Pariško občinstvo je navdušeno sprejela nastop matere in hčere v ujemajoči bleščeče srebrni opravi.

"Tako sem ponosna in hvaležna, da sem tvoja mama. Prinašaš nam toliko veselja, moj sladki angel," je nekaj dni po koncertu na družbenih omrežjih zapisala Beyonce. 41-letna pevka je trenutno na svetovni turneji, na kateri predstavlja album Renaissance, prvi studijski album po sedmih letih.

11-letna Blue Ivy se je materi na odru prvič pridružila še pred turnejo, na januarskem koncertu v Dubaju.

Njena starša, ki sicer ne razkrivata veliko podrobnosti iz družinskega življenja, sta najstarejšo hčer že zgodaj usmerila v umetniške vode.

Njen "vokal" se je prvič pojavil na radijskih valovih, ko je bila stara šele dva dni, saj je ponosni oče Jay-Z njeno dojenčkasto brbljanje vključil v pesem Glory. Pri rosnih treh letih je bila del pevskega zbora, ki je sodeloval pri pesmi skupine Coldplay Up&Up.

Pri osmih letih je Blue Ivy Carter pela tudi pri materini pesmi Brown Skin Girl, s katero je pozneje postala tudi najmlajša prejemnica nagrade BET Her Award. Leta 2020 se je preizkusila tudi v pripovedovanju v zvočni knjigi Hair Love Matthewa A. Cherryja, zgodbi o temnopoltem očetu, ki zaradi materine bolezni prvič ureja hčerine lase.

Beyonce in Jay-Z imata poleg Blue Ivy še dva otroka, šestletno Rumi in brata dvojčka Sir.