Ana Tavčar in Lorella Flego, zaljubljeni v vse lepo, sta voditeljici nove razvedrilne oddaje Sobotno popoldne. Foto: ZEN
Ana Tavčar in Lorella Flego, zaljubljeni v vse lepo, sta voditeljici nove razvedrilne oddaje Sobotno popoldne. Foto: ZEN
Sobotni gost: Jan Plestenjak

Lorella in Ana sta sodelovali že v oddaji Dobro jutro, zato veljata za povezan in uigran voditeljski par. Kot sta povedali pred oddajo, lahko pričakujemo samozavestno, toplo, zdravo in prijazno oddajo, ki bo govorila o vsem lepem – od bivanjskega sloga, arhitekture, kulture bivanja do kulture oblačenja, vedenja, pozitivne psihologije, zdravja, duhovnosti in življenjskega sloga.

"Z našo sodobno svetovalno oddajo bomo našim gledalkam in gledalcem, mlajšim in zrelejšim, nahranili dušo," pravi voditeljica in sourednica Sobotnega popoldneva Ana Tavčar.

"Super se mi zdi, da imamo v času negotovosti in negativnih novic tudi nekaj svetlega, ležernega in lepega, da damo ljudem vedno upanje in jih 'držimo gor'," pa je Anine misli dopolnila Lorella Flego, ki bo z Ano Tavčar oddajo urejala in vodila.

Dišave za dom in telo

Poleg znanih imen bosta v goste povabili tudi najboljše psihologe, osebne trenerje, astrologe, terapevte, strokovnjake za dom ter lepotne in modne svetovalce, so sporočili s TV Slovenija.

Včasih bo ena od voditeljic svojo vlogo zamenjala in stopila v čevlje gostov. Radovedna izpraševalka bo Ana, Lorella pa bo tista, ki bo s svojim bogatim znanjem – je namreč psihologinja in modna strokovnjakinja – ljubiteljem vsakršne estetike svetovala tudi sama.

Sobotno popoldne
Moški kotiček: James Bond
Numerologija: število 2
Ikona tedna: Grace Kelly in Kate Middleton
Barva leta 2022: Very peri