Pogled na prestižen kompleks Spa Hotels & Resort v Novem Vinodolskem. Foto:
Pogled na prestižen kompleks Spa Hotels & Resort v Novem Vinodolskem. Foto:

Kompleks je obkrožen z mediteranskim rastlinjem in stoji v neposredni bližini morja. Ponašajo se s ponudbo in osebjem, ki bi morala zadovoljiti tudi najzahtevnejše goste. Prednost centra pa so tudi dobre povezave (tudi letalske z dokaj bližnjima letališčema v Reki in Zagrebu).

Družina, romantika, poslovna srečanja ...
Obisk centra je primeren tako za vso družino (imajo številne programe za otroke) kot za romantične trenutke v dvoje. Kompleks je primeren za navdušene športnike, saj so na voljo številne športne aktivnosti, pa tudi za poslovne sestanke. Na svoj račun pa bodo prišli tudi gurmani, saj lahko želodce napolnijo kar v 12 restavracijah.

V novem Spa Hotels & Resort centru so za goste pripravili številne mamljive ponudbe, ki v večernih urah vključujejo celo varstvo otrok. Za lažjo predstavo naj navedemo še ceno ene izmed številnih ponudb: sedem nočitev v apartmaju z medmrežjem in zajtrkom ter posebnimi ugodnostmi za ženske in moške stane za dve osebi dobrih 1.600 evrov, otroci, mlajši od štirih let, pa počitnikujejo brezplačno.