Cristiano Ronaldo kljub 39 letom še vedno velja za enega največjih nogometnih zvezdnikov. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo kljub 39 letom še vedno velja za enega največjih nogometnih zvezdnikov. Foto: Reuters

Na spletu so se tako pojavili mali oglasi, v katerih posamezniki za vrtoglave zneske ponujajo vstopnice za ogled petkovega treninga portugalske izbrane vrste, na čelu z zvezdnikom Cristianom Ronaldom, v Leipzigu.

Vstopnice, ki so jih organizatorji ponujali brezplačno in so pošle v nekaj minutah, po navedbah Reutersa na različnih spletnih plaftormah, namenjenih malim oglasom, stanejo tudi do 800 evrov, večina pa se jih prodaja za okoli 400 evrov. Organizatorji so sicer za omenjeni trening izdali skupno 6000 vstopnic.

Sorodna novica Vaš vodnik za Euro: vse o Sloveniji, njenih tekmecih, največjih zvezdnikih in državi gostiteljici

Ronaldo, ki pri svojih 39 letih velja za enega največjih zvezdnikov tokratnega evropskega prvenstva, je z ekipo nastanjen v Vestfaliji, prvo tekmo pa bo s soigralci iz reprezentance odigral 18. junija v Leipzigu proti Češki.

Za portugalskega zvezdnika bo to že šesto evropsko prvenstvo. Prvič je na Euru igral leta 2004, ko so Portugalci, sicer gostitelji, klonili v finalu, leta 2016 pa so nato v Franciji vendarle postali evropski prvaki.

Svojevrstno evforijo je Ronaldo pred slabima dvema mesecema povzročil tudi v Sloveniji – v Ljubljano je namreč skupaj z ekipo pripotoval na prijateljsko tekmo, s katere pa je, kot je znano, odšel s sklonjeno glavo.