Prvo ime kampanje svetovnega košarkarskega prvenstva, ki bo potekalo na Japonskem, Filipinih in v Indoneziji, je slovenski superzvezdnik Luka Dončić, kar je videti tudi v Fibinem reklamnem spotu. Izbor igralcev, ki prikazujejo širok prerez talentov na svetovnem prvenstvu, ki se bo začelo 25. avgusta, ob Dončiću vodijo še kitajski košarkar Džov Či in dva junaka držav gostiteljic – filipinski as Jordan Clarkson in Japonec Juta Vatanabe.

Kampanja združuje osebne konjičke košarkarjev zunaj sezone z njihovimi edinstvenimi talenti na igrišču na način, ki bo zagotovo navdušil navijače, so prepričani pri Fibi.

Da bi oboževalcem zagotovili edinstven dostop do svojih junakov in posredovali pristno pripovedovanje zgodb, so vsakega igralca posneli na krajih, ki so močno povezane z njihovimi potmi. Dončića so tako snemali v Ljubljani med igranjem šaha, Clarksona v San Antoniu, Vatanabeja v Mijazakiju in Čija v Čingdau.

Dončić je sicer že večkrat povedal, da mu je šah zelo všeč. Dejal je, da ga večinoma igra prek spleta in da večino iger zmaga.

Najsodobnejše snemalne tehnike in računalniško ustvarjene slike so pri Fibi nato uporabili za ustvarjanje gladkega prehoda za vsakega igralca iz osebnega prostega časa v intenzivnost bitke na SP-ju, ki prinaša fuzijo akcije, košarkarskih veščin in osupljive lokacije, še menijo pri Fibi.