Anna Nicole je povedala, da bo oboževalce o nosečnosti sproti obveščala Foto: Reuters
Anna Nicole je povedala, da bo oboževalce o nosečnosti sproti obveščala Foto: Reuters
Anna Nicole Smith
Nekdanja zajčica že ima 20-letnega sina iz prvega zakona.
Anna Nicole Smith
Anna Nicole noče izdati, kdo je oče njenega otroka. Foto: EPA

V posnetku, ki ga je Anna objavila na svoji spletni strani, je 38-letnica, leže na napihljivi blazini v bazenu, oboževalcem presrečna zaupala, da pričakuje naraščaj.

Anna je poudarila: "Ne verjemite drugim govoricam, o vseh novostih vas bom obveščala sama. Želim si, da me ljudje ne bi več izkoriščali za svojo lastno slavo ali zaslužek, vendar vem, da se na to ne morem zanašati. Edina oseba, ki ima pooblastilo, da govori v mojem imenu, je Howard K. Stern."

Zaupa le tiskovnemu predstavniku
Howard je njen tiskovni predstavnik, ki pa novice še ni komentiral. Ko so se prvič pojavile govorice o nosečnosti, je le dejal: "Če je Anna Nicole v resnici noseča, očitno noče, da bi kdo to izvedel. Če pa ni, se ji najbrž zdi smešno, da bi se sploh trudila takšno novico zanikati."

Anna Nicole je v posnetku dodala, da je res srečna in da bo novice o poteku nosečnosti redno objavljala na svoji spletni strani. Povedala je še, da bo objavljala tudi posnetke, da bodo lahko uporabniki svetovnega spleta videli, kako ji raste trebušček.

Za sabo ima že dva zakona
Anna Nicole Smith ima sicer že 20-letnega sina Daniela, ki se je rodil v njenem prvem zakonu. Iz drugega zakona z milijonarjem J. Howardom Marshallom nima otrok, saj sta bila poročena le kratek čas. Ko sta se leta 1994 poročila, je bila Anna Nicole stara 26, njen mož pa 89 let. Umrl je kmalu po poroki in od takrat se njegova mlada vdova na sodišču bojuje z mogotčevim sinom iz prvega zakona s Pierceom zaradi dediščine.

Kdo je skrivnostni oče?
Anna v videoposnetku ni povedala, kdo je oče njenega otroka, in koliko časa je že noseča, so se pa govorice o njeni nosečnosti pojavile že v začetku maja.

Sicer pa fotograf Larry Birkhead, ki se ukvarja predvsem s fotografiranjem zvezdnikov, trdi, da je Anna Nicole noseča z njim. Sprva je novico o njeni nosečnosti moral zanikati, saj mu je tako svetoval njen tiskovni predstavnik, zdaj pa se je odločil, da bo o tem javno spregovoril. Anna Nicole naj bi tako z njim pričakovala deklico in naj bi bila v petem mesecu nosečnosti. Skupaj pa naj bi že tudi obiskala njenega ginekologa.