Ples je že od nekdaj del njenega življenja. Foto: EPA
Ples je že od nekdaj del njenega življenja. Foto: EPA

Ameriška zvezdnica Britney Spears je s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram spet delila video, v katerem pleše, pospremila pa ga je z daljšim zapisom. V njem je razkrila svoje trenutne zdravstvene težave.

Tako je razkrila, da ima na desni strani telesa poškodovane živce. "Včasih poškodba nastane, ko ne dobiš dovolj kisika v možgane, ti pa se dobesedno izklopijo, deli telesa otopijo," je zapisala in dodala, da slabo spi, saj se zaradi težav, ki ji povzročajo bolečine, trikrat na teden v postelji zbudi z odrevenelimi rokami.

Ob tem se zdi, da je omenila tudi zdravstveno ustanovo, kamor so jo leta 2019 poslali proti njeni volji. "Ko sem bila tam, nisem dihala. Zadnja tri leta, odkar sem zapustila tisti kraj, sem bila v blagem nezavestnem stanju, nisem se mogla spopasti s tem," je nadaljevala opis izkušnje, ki naj bi bila zanjo strašna, poroča Daily Mail.

Občutek je opisala, kot da bi se "iglice po desni strani telesa izstrelile do vratu". "Najbolj me bolijo senca. Ostro me zbada in strašljivo je," je še opisala mravljinčenje. Čeprav po njenih besedah zdravila za takšno stanje ni, je ugotovila, da ji ples pomaga ublažiti nekatere simptome. "Smešno je, da ko plešem, ne čutim bolečine. Kot da bi moje misli šle tja, kjer je moj notranji otrok," je še delila in dodala, da se sicer ne more gibati tako, kot se je lahko nekoč, a je "po božji milosti" zase našla zdravilo.

"Dejansko lahko čutim kisik, ki gre v možgane in skozi vrat. Oči imam zdaj bolj odprte in pravilno lahko držim glavo. Počutim se pametnejše, ker zdaj lahko diham," je povzela in pristavila, da se je v zadnjem času njeno zdravstveno stanje vseeno izboljšalo.