Zakonca sta se nazadnje skupaj udeležila kakega javnega dogodka konec marca. Foto: AP
Zakonca sta se nazadnje skupaj udeležila kakega javnega dogodka konec marca. Foto: AP

Kot poroča US Weekly, naj bi se oskarjevec že aprila odselil iz 60 milijonov dolarjev vredne graščine zakoncev v Beverly Hillsu, paparaci pa so ga v zadnjih dneh večkrat fotografirali, kako zapušča najeto vilo v Brentwoodu, kjer ga je konec tedna obiskala tudi njegova nekdanja soproga Jennifer Garner. Affleck je nedavno tudi snel svoj poročni prstan.

Mediji poročajo, da v zakonu Afflecka in 54-letne Lopez škripa že kar nekaj časa, pri čemer naj bi bila zvezdnika "povsem na drugih poteh". Pop zvezdnica tako uživa v javnih dogodkih in življenju, ki ga prinaša slava, medtem ko je pri Afflecku to ravno obratno.

In Touch poroča, da se par sicer še vedno trudi dveletni zakon rešiti in naj bi v ta namen obiskovala terapijo.

"Težave so se pojavile pred nekaj meseci, ko se je začela Jen intenzivno pripravljati na svojo turnejo," navaja vir za US Weekly. Ločeni vir pa je za People povedal, da Lopez in Affleck tudi materinskega dneva nista praznovala skupaj.

Zvezdnika, ki sta svojo romanco obudila leta 2021, 17 let po tem, ko sta razdrla zaroko, sta se poročila leta 2022, pevka, ki je bila pred tem poročena trikrat, pa je o drugi priložnosti z Benom posnela celo dokumentarni film The Greatest Love Story Never Told (Največja nikdar povedana ljubezenska zgodba). Prav tako je pogosto objavljala skupne fotografije in opevala svojo zvezo, a v zakulisju naj bi med zakoncema vrelo že nekaj časa.

"Šla sta čez faze, ko njun odnos ni bil tako čudovit, ker imata zelo različni osebnosti in ne preživljata dovolj časa skupaj," je povedal dobro obveščeni vir za Entertainment Tonight. "Nista vedno na isti valovni dolžini. Obema se dogaja veliko, tako z otroki kot njunimi delovnimi obveznostmi in je lahko vsega skupaj preveč.”

Affleck trenutno snema nadaljevanje filma The Accountant, The Accountant 2, medtem ko se Lopez odpravlja na koncertno turnejo This Is Me ... Live.