JLo in Affleck letos ... Foto: AP
JLo in Affleck letos ... Foto: AP

"Bilo je tako zelo boleče, ko sva se razšla," je povedala danes 53-letna pevka in igralka. "Ko sva pred 20 leti preklicala tisto poroko, se mi srce še nikdar ni tako zelo trgalo. Dejansko sem mislila, da bom umrla," je povedala Lopez.

"Po tistem sem bila naslednjih 18 let v nekakšnem prostem padu in se nisem mogla ujeti. Ampak zdaj, 20 let pozneje, sem dobila svoj srečni konec. Konec, ki ga nikdar ne bi pričakoval v Hollywoodu."

Lopez, ki je romanco s 50-letnim Affleckom obudila 17 let po tem, ko sta se razšla, je v petek napovedala izid svojega novega albuma "This Is Me Now", ki bo nasledil album iz leta 2002 z naslovom "This Is Me… Then", ki ga je napisala na vrhuncu svoje romance z Affleckom.

... in JLo in Affleck leta 2003, ko sta bila prvič zaročena. Foto: AP
... in JLo in Affleck leta 2003, ko sta bila prvič zaročena. Foto: AP

"S tem novim albumom smo me zajeli v času, ko sem se znova združila z ljubeznijo svojega življenja in sva se odločila, da bova skupaj za vedno. Celotno sporočilo albuma je, da ljubezen obstaja, in to je resnična ljubezen," je povedala.

"Resnična ljubezen obstaja"

Affleck in Lopez, ki sta si med romanco pridobila vzdevek "Bennifer", sta se prvič zaročila novembra 2002, istega meseca, ko je izšel njen album "This Is Me Then". Dve leti pozneje sta se razšla, pri čemer sta kot razlog navedla preveliko medijsko pozornost.

"Zdaj mislim, da je sporočilo tistega albuma, da če si na tem, da izgubiš upanje, kot sem bila jaz, zdrži. Resnična ljubezen obstaja in nekatere stvari dejansko trajajo večno in so resnične. To je sporočilo, ki bi ga rada poslala svetu in mislim, da to zahteva kar precej ranljivosti."

Da se Lopez in Affleck znova družita, so ameriški mediji prvič poročali aprila. Ona se je takrat ravno razšla s svojim zaročencem, zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom, on pa se je razšel z igralko Ano De Armas. Leto dni pozneje sta se zaročila, julija letos pa sta se poročila v Las Vegasu. Zasebni slovesnosti je sledila večja na Affleckovem posestvu v Georgii.

Lopez ima z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem 14-letna dvojčka Maxa in Emme, Affleck pa ima z nekdanjo ženo Jennifer Garner 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in 10-letnega Samuela.