Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se poročila julija lani, potem ko sta po skoraj 20 letih znova obudila svojo romanco. Foto: EPA
Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se poročila julija lani, potem ko sta po skoraj 20 letih znova obudila svojo romanco. Foto: EPA

50-letni oskarjevec je na podelitvi glasbenih nagrad spremljal svojo ženo Jennifer Lopez (53), a njegove grimase so dajale misliti, da bi bil raje tako rekoč kjer koli drugje kot pa v areni Crypto.com v Los Angelesu.

So pa se uporabniki družbenih omrežij neizmerno zabavali ob tem.

Sorodna novica Živahno, barvno in bleščeče: slavni na grammyjih postregli tudi z rožami in velikimi sončnimi očali

"Ne glede na to, kako slab dan imate, obljubljam vam, da niste tako nesrečni kot Ben Affleck na grammyjih pravkar,” je tvitnil Spencer Althouse, eden od ameriških novinarjev, ki pokrivajo svet zabave.

“Ben Affleck na grammyjih je turoben opomnik, da ne glede na to, kako bogati in slavni ste, vas bo vaša draga še vedno zvlekla na neko sr***je, kamor si res ne želite,” je tvitnil drugi.

"Naj nekdo, prosim, preveri, ali je z Benom Affleckom vse v redu," je tvitnil podkast “Chicks in the Office” ob posnetku Afflecka, ki ga na neki točki njegova izbranka okrca – domnevno zaradi ne prav radostnega razpoloženja.

“Ben Affleck oddaja tisti vtis edinega treznega tipa na poroki, kjer ne poznaš nikogar razen svoje žene," je tvitnil še nekdo.

"Maska neprikritega trpljenja"

A o Affleckovi domnevni vdanosti v usodo na največji glasbeni podelitvi niso razpravljali zgolj anonimneži na spletu, ampak so se tudi resni mediji ukvarjali z igralčevim razpoloženjem.

Tako je denimo Guardian objavil članek z naslovom "Maska neprikritega trpljenja: Kako je Ben Affleck postal največji mem na svetu".

"Videti je kot nekdo, ki se je uspešno ločil od vsega, kar ga obdaja, kot nekdo, ki bi se raje umaknil v udobni vrtinec lastnih misli, kot pa užival v veseljačenju, kamor je bil pahnjen," so zapisali.

Kronski dokaz, da je Affleck resnično postal spletni mem večera, pa je objava na BuzzFeedu, kjer so zbrali 22 njegovih najbolj zdolgočasenih, naveličanih, turobnih in tegobnih izrazov večera.