"Z Rossom se morava dobesedno uščipniti, da dojameva, da sva se našla točno v tem obdobju najinega življenja," je Lakova navdušeno povedala za People. "Oba sva na novo 'v praznem gnezdu', počutiva se, kot da bi bila spet otroka," je še priznala in dejala, da ju preplavlja hvaležnost, z veseljem pa pričakujeta skupno prihodnost.

Ross Burningham, ki je po besedah ameriške zvezdnice v njeno življenje prinesel veliko veselja, miru in smeha, je namreč srečnež, s katerim se je nekdanja voditeljica pogovorne oddaje odločila podati v zakonski jarem.

Bodoča nevesta je veselo novico delila tudi na družbenih omrežjih. "Zaročena sem! To je Ross. On je moja oseba. Čudovit je, zelo ga ljubim," je zapisala 52-letnica in dodala, da je zelo hvaležna, da ima priložnost tako globoko ljubiti sijajnega človeka, ki ji čustva vrača v enaki meri, zato se veseli, da vidi, kaj ju čaka. "Najino naslednje poglavje bo zagotovo dobro," je še pripisala Rossova boljša polovica.

Par je sicer v zvezi že dobro leto, na družbenih omrežjih pa je Lakova zvezo uradno ovekovečila lanskega decembra. Igralki sicer zakonsko življenje ni tuje. Med letoma 1994 in 2004 je bila poročena z Robom Sussmanom, s katerim ima tudi dva otroka, od leta 2012 je bila tri leta žena Christiana Evansa, ki pa je leta 2017 storil samomor.