Robert Downey jr. je veljal za 'enfant terribla' Hollywooda, a se je ob Susan umiril. Foto: EPA
Robert Downey jr. je veljal za 'enfant terribla' Hollywooda, a se je ob Susan umiril. Foto: EPA

Prijatelj para je za revijo People povedal, da sta tako mama kot otrok zdrava in da zakonca ne bi mogla biti srečnejša.
Krepak fantek se je tako pridružil 18-letnemu Indiu, ki ga ima Downey iz prvega zakona z igralko Deborah Falconer.

Potem ko je avgusta razkril, da je žena noseča, je 46-letni zvezdnik Sherlocka Holmesa in Ironmana na zgroženje svoje žene kar na televiziji razkril še spol otroka. "Nikdar ne morem zares dolgo ostati jezna nanj, lahko pa vam povem, da to dejansko ni bilo nekaj, kar bi nameravala razkriti," je pozneje pojasnila 38-letna Downeyjeva, za katero je to prvi otrok.

Njenemu zgovornemu možu, ki ga bomo kmalu gledali v The Avengersihu, pa je na šovu Jaya Lena decembra vseeno uspelo ohraniti vsaj eno skrivnost: "Če bi vam povedal še ime, bi mi pa res odsekala glavo z mačeto."

Burna preteklost
Karizmatični igralec, ki je vedno veljal za veliki up ameriškega filma, je imel precej burno preteklost, povezano z mamili, zaradi katerih se je tudi večkrat zdravil, njegova kariera pa je zastala.
Po razmerjih s soigralkami Sarah Jessico Parker, Falconerjevo in Calisto Flockhart je leta 2003 na snemanju Gotike spoznal producentko Susan Levin. Levinova ga je vztrajno zavračala, češ da je Robert igralec, ona pa ima "pravo službo", a se nazadnje vdala. Poročila sta se leta 2005.