Joshua Kushner in Karlie Kloss sta pred kratkim praznovala drugo obletnico poroke. : AP
Joshua Kushner in Karlie Kloss sta pred kratkim praznovala drugo obletnico poroke. : AP

"Karlie je presrečna, da v letu 2021 pričakuje svojega prvega otroka," je za revijo People povedal vir blizu Klossove. "Najboljša mama bo."

Klossova in 35-letni Kushner sta se poročila oktobra 2018, skupaj pa sta že osem let.

Poročno slavje z židovskim obredom je potekalo v ozkem krogu povabljencev na podeželju zvezne države New York, sta pa nato junija lani priredila veliko slavje za zvezdniške povabljence, med katerimi sta bila tudi Katy Perry in Orlando Bloom.

Kushner dela kot poslovnež in je soustanovitelj investicijske družbe Thrive Capital. Njegov starejši brat je Jared Kushner, soprog Ivanke Trump, ki skupaj s soprogo dela kot svetovalec svojega tasta, ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Tako Klossova kot Joshua Kushner ne skrivata, da so njuni politični nazori popolnoma drugačni. Tako je bila manekenka letos v pogovoru z Andyjem Cohenom v oddaji Watch What Happens jasna, da je leta 2016 volila kot demokratka in da namerava enako storiti tudi letos.

Svoj glas je že oddala v sredo na predčasnih volitvah, pri tem pa nosila zaščitno masko z emblemom Joeja Bidna in Kamale Harris.

Družina politično razklana

Lani je za britanski Vogue povedala, da ni lahko biti pod drobnogledom zaradi družinskega razkola glede politike.

"Odločila sem se, da se osredotočim na vrednote, ki jih delim s svojim soprogom, to pa so iste liberalne vrednote, s katerimi sem bila vzgojena in so me vodile skozi celo življenje."

Kushner je več o tem razložil leta 2017 za Forbes: "Nobena skrivnost ni, da so moje življenje vodile liberalne vrednote in da podpiram politične voditelje, ki imajo podobne vrednote."

Klossova pa še: "Res sem sledila svojemu srcu, ko sem se odločila biti z osebo, ki jo ljubim – kljub vsem zapletom, ki pridejo s tem. In vedela sem, da se je za to vredno boriti."