Manca Špik je na MMS-ju nastopila s Kvatropirci in predstavila skladbo Pesem. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Manca Špik je na MMS-ju nastopila s Kvatropirci in predstavila skladbo Pesem. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Špikova se je prvič po rojstvu hčerke Lane predstavila na festivalu MMS, kjer se je skupaj s Kvatropirci in skladbo Pesem uvrstila tik pod vrh najbolje uvrščenih. O skladbi je Manca v spletnem klepetu povedala: "Pesem sem s Kvatropirci posnela na pobudo svojega producenta Raaya, tako da ogromno zaslug za takšen odziv in uspeh naše skladbe dolgujemo njemu!" Manca sicer napoveduje tudi izdajo novega albuma, a ne še čisto takoj: "Nove pesmi se bodo še nekaj časa nabirale."

Celoten klepet si lahko preberete tukaj


Sicer pa za svojo hčerko Manca najde le lepe besede: "Moja Lana je res pridna punčka, za kar sem zelo hvaležna ... ponoči je in spančka ... Lana mi je na prvem mestu, kar pa ne pomeni, da sem pozabila nase ... ko rabim kakšne pol urice časa zase, si ga vzamem in potem lahko Lani dam še več kvalitetnega časa ... srečna sem tudi na odru in potem se vrnem domov še z večjim zagonom za naprej."

Na očitek, da pevke zadnje čase nosečnost in rojstva "izkoriščajo" za samopromocijo, pa Špikova odgovarja: "Nosečnost je takšna lepa stvar, da bi jo bilo greh skrivati (smeh). Na svoj trebušček sem bila zelo ponosna in tudi Lano bi najraje pokazala celemu svetu, ker je najlepša punčka na svetu. Mediji so krivi, ker jih pri glasbenikih zanima vse prej kot njihova glasba ... najrajši imajo tračke iz privat življenja in škandale ... in zanimivo, tudi ljudi je to vedno zelo zanimalo.