Salome že težko pričakuje operacijo spremembe spola. Foto: Uradna spletna stran
Salome že težko pričakuje operacijo spremembe spola. Foto: Uradna spletna stran
Slovenska estradnica na pustno soboto prireja divjo zabavo. Foto: MMC RTV SLO

Najbolj znani slovenski transseksualki Salome bodo namreč pomagali zbirati denar za operacijo, s pomočjo katere bo končno lahko uresničila svoje sanje in postala čisto prava ženska. V soboto v klubu Inbox namreč pripravlja veliko zabavo z naslovom Diva Carneval, na kateri bosta med drugim nastopili naši pojoči misici Nina Osenar in Sanja Grohar, pa razvpita Petra Slapar in znani DJ Paolo Barbato.

Vsi nastopajoči se bodo odrekli honorarju, za kar jim je Salome nadvse hvaležna, dobila pa bo tudi del dobička od prodaje vstopnic, s katerim bo znatno povečala kupček denarja, ki ga zbira za drago operacijo, katere datum pa še ni določen. "Trenutno sem namreč podvržena hormonski terapiji in nihče ne more napovedati, kdaj bo moje telo pripravljeno na poseg," je povedala v pogovoru za MMC. Salome mora vsakih nekaj tednov v Beograd, kjer ji odvzamejo kri in preverjajo, kako napreduje hormonska terapija.

Čas tudi za znamenite splave
Naša estradnica se je namreč odločila za operacijo v srbski prestolnici, povprašali pa smo jo, zakaj ni poiskala pomoči pri slovenskih kirurgih, ki prav tako opravljajo operacijo spremembe spola. "Veste, operiral me bo dr. Savo Perović, ki je odkril novo metodo pri tem operativnem posegu, ki jo zdaj predstavljajo tudi drugim zdravnikom, tudi slovenskim," nam je svojo odločitev pojasnila Salome. Svojih obiskov Beograda pa Salome seveda ne bo izkoristila samo v zdravstvene namene: "Seveda bomo obiskali tudi znamenite splave in odlične beograjske rastavracije," se je posmejala.

Najraje bi bila Marylin Monroe
Salome pa se je odločila za še eno, a sicer veliko manj drastično spremembo na svojem telesu. Nekdaj platinasta blondinka je zdaj izbrala medeno barvo las: "Bolje pristaja moji polti," nam je zatrdila. Toda Salome bomo najverjetneje še kdaj videli s platinastim naglavnim okrasjem, saj nam je na vprašanje, v katero slavno osebnost bi se oblekla za maškare, kot iz topa odgovorila: "Marylin Monroe!" Ampak letos bo morala oprava seksapilne blondinke ostati v omari, saj nam je Salome razkrila, da bo na pustno soboto zlezla v kostum z živalskim vzorcem.

Tina Hacler