Miranda Kerr in Orlando Bloom - pravkar poročena. Foto: EPA
Miranda Kerr in Orlando Bloom - pravkar poročena. Foto: EPA

27-letna uspešna manekenka (širšemu krogu ljudi je postala znana kot manekenka blagovne znamke) Victoria's Secret in šest let starejši britanski zvezdnik Piratov s Karbibov in Gospodarja prstanov sta se začela videvati leta 2007. Par je večkrat zanikal govorice in pisanje medijev o zaroki. Prejšnji mesec pa sta njuna predstavnika za stike z javnosti le potrdila veselo novico.

Novico o poroki pa je v javnost pricurljala zaradi odsotnosti Mirande na predstavitvi kolekcije pomlad/poletje v avstralski trgovini David Jones, katere obraz je. "Medene tedne sva načrtovala že nekaj časa in žal je edina možnost prav čas, ko je predstavitev v Davidu Jonesu. A David je pokazal veliko razumevanja in tako lahko praznujem obred in medene tedne skupaj," je zapisala Miranda.

Raje kot v rodnem mestu pred oltar v Los Angelesu
Miranda, ki je odraščala v mestu Gunnedah v avstralskem Novem južnem Walesu se je na Forbesovi lestvici največjih zaslužkaric v svetu mode z zasluženimi 4 milijoni ameriških dolarjev v v lanskem letu uvrstila na deveto mesto. Ponosni domačini z županom Gunnedaha Adamom Marshallom na čelu so ji, če bi se poročil v rodnem kraju, obljubili povorko, na kateri ne bi manjkala mestna godba. A par se je raje odločil za manjši obred v Los Angelesu.

Že kmalu po zaroki so mediji tudi namigovali o Mirandini nosečnosti, a je ta govorice takoj zanikala. Vendarle pa je dodala, da si nekega dne (morda že kmalu) zagotovo želi izkusiti čar materinstva.