Predsedniški reklamni spot na Parisin način ... Foto:
Predsedniški reklamni spot na Parisin način ... Foto:
Paris Hilton
Paris je popestrila ameriško predsedniško kampanjo, ki gre zelo na nož. Foto: EPA

Vsega je pravzaprav kriv republikanski kandidat McCain, ki je 26-letno hotelsko dedinjo in še eno razvpito plavolasko, Britney Spears, julija brez dovoljenja vključil v svoj oglas, v katerem je tekmeca Baracka Obamo primerjal z njima in dejal: "Je največja slavna osebnost na svetu, ampak ali je sposoben voditi?"

Spot, ki bo poskrbel za smeh
Paris je brezplačno reklamo duhovito izkoristila sebi v prid in tako se že nekaj časa na zabavo mnogih pretvarja, da se tudi sama poteguje za vstop v Belo hišo. Zadnji korak v tej smeri je videospot, ki ga je posnela za pesem 'Paris For President'.

V njem v srebrnobelih kopalkah poskakuje za govorniškim odrom z ameriško zastavo v ozadju, obkrožajo pa jo postavni mišičasti fantje, oblečeni v uniforme tajne službe. V elektroritmih se eden izmed verzov glasi tudi "Paris, vaša poveljnica v bikiniju." "Videospot je res super, v njem nastopata tudi moj pes Tinkerbell in celo sivolasi starec," je dejala starleta.

Videospot še ni na voljo, delček ga je mogoče videti le tukaj.

Namesto McCain-Palin dvojec Hilton-Rihanna
Paris je pred tem v okviru svoje "kampanje" obljubila, da bo Belo hišo prebarvala v rožnato, na podpredsedniško mesto pa imenovala vročo pevko Rihanno z Barbadosa. O 71-letnem McCainu pa: "Je najstarejša slavna osebnost na svetu. Resnično je star, tako zelo star, da se še lahko spomni časov, ko je bil ples greh in so pivo še stregli v sodčkih ... Ampak ali je sposoben voditi?"

Ko Paris spregovori o Iraku ...
Poleg tega se je za pomoč pri pravilni strategiji za kandidaturo obrnila k igralcu Martinu Sheenu, ki je v seriji Zahodno krilo igral demokratskega predsednika Jeda Bartleta. Dejala mu je, da želi biti najboljša ameriška namišljena predsednica, in je z njim celo razglabljala celo o Iraku. "Če smo v Irak odšli zato, ker smo želeli zmago, ali je nismo že našli? Irak ima demokratično vlado in nas prosi, da odidemo. Mislim, da je naše delo opravljeno, zato bi morali naše vojake čim prej varno spraviti domov."

A. P.