Paris Hilton bi Belo hišo spremenila v rožnato. Foto: EPA
Paris Hilton bi Belo hišo spremenila v rožnato. Foto: EPA
John McCain in Barack Obama
Paris je svoj energetski načrt dobila tako, da je združila programa obeh (uradnih) kandidatov. Foto: EPA

V predvolilni boj se je namreč vmešala starleta Paris Hilton. No, pravzaprav jo je tja vmešal republikanski kandidat za predsednika ZDA. McCain je namreč objavil oglas, v katerem svojega nasprotnika Baracka Obamo primerja z Hiltonovo in Britney Spears, o čemer smo že poročali.

Oglas je dvignil veliko prahu in sprožil val pritožb, javno se je ujezila tudi Parisina mama, ki je McCaina okrcala, da je izbral popolnoma neresen način za nabiranje glasov volivcev. Zdaj pa se je oglasila tudi sama Paris, in to na zelo domiseln način, zaradi katerega ji ploskajo ljudje po vsem svetu.

Objava svoje kandidature
Plavolaska je McCainu vrnila v njegovem slogu - z zbadljivim televizijskim oglasom. "Živjo, Amerika! Sem Paris Hilton in sem prav tako slavna," na nagovorila Američane, sedeča na ležalniku ob bazenu, oblečena v kopalke z leopardjim vzrocem in z revijo v rokah. "Ker me je ta zgubani sivolasi možic zvlekel v predvolilni boj, to očitno pomeni, da tudi jaz kandidiram za predsednico ZDA," nadaljuje hotelska dedinja. Američanom nato pojasni svoj energijski načrt, ki ga je dobila s križanjem Obaminega in McCainovega in pove, da že razmišlja tudi o podpredsedniku - zaenkrat se najbolj nagiba k temnopolti pevki Rihanni. "Vidimo se na predsedniški debati," sporoči in za konec še pripravi ljudi na to, da bo Belo hišo najverjetneje prebarvala v rožnato barvo.

"Bolje kot Obama"
Na ciničen in posmehljiv oglas izvirne Paris se je prek svojega tiskovnega predstavnika že odzval tudi John McCain in pohvalil filmček. "Čeprav Paris ni taka zvezdnica, kot je Obama, je jasno, da ima boljši načrt za rešitev energetskega problema," je dejal McCain.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate zbadljivi oglas Paris Hilton!