Paris Hilton je že našla najboljšega prijatelja oziroma prijateljico. Foto: Reuters
Paris Hilton je že našla najboljšega prijatelja oziroma prijateljico. Foto: Reuters

Prav s temi karakteristikami je hollywoodska nočna ptica opisala svojega najboljšega prijatelja. V oddaji "Paris Hilton's My New BFF" (Best Friend Forever - Najboljši prijatelj za vse čase) bo Paris izmed kandidatov, ki so se uvrstili v ožji izbor, izbrala "prijatelja po svoji meri".

Za oddajo, ki jo bodo na MTV-ju predvajali od 30. septembra dalje, se je prijavilo okrog 300.000 Američanov. V ožji izbor je prišlo 16 deklet in dva fanta. Spoprijeti so se morali s številnimi izzivi, kot so poziranje na toboganu, snemanje oglasov ... Oddaje so že posnete, tako da si je Paris že našla novega najboljšega prijatelja ali prijateljico (oddaja je bila posneta vnaprej in javnost še ne ve, koga je izbrala), za katerega je dejala, da se dobro ujameta, tudi ko so se kamere že ugasnile.

Njena odločitev javnosti še ni znana
"Veliko se druživa tudi zdaj, po koncu snemanja oddaja, vendar pa je potrebna diskretnost, saj javnost še ne sme izvedeti za moj izbor," je povedala Paris in dodala, da so se kandidati v oddaji učili obnašanja v javnosti. "Saj veste, če živiš kot jaz, te lahko fotografi ujamejo v vsakem trenutku," je povedala "izkušena" Paris.

Z izzivi v oddaji je želela kandidate pripraviti na zvezdniško življenje, v katerem te paparaci zasledujejo na vsakem koraku. Kljub vsemu pa je dejala, da si v "resničnem" življenju želi pravih, iskrenih prijateljev in da videz morda niti ni tako pomemben. "Prav zabavno je bilo spoznati ljudi, ki niso takšni shiranci kot drugi v Hollywoodu," je sklenila.