Ni vsaka reklama dobra reklama ... Foto: EPA
Ni vsaka reklama dobra reklama ... Foto: EPA
Paris Hilton, Benji Madden
Paris in Nicole, nekdaj najboljši prijateljici, nato pa sovražnici, sta se obe zagreli za dvojčka Madden. Foto: Reuters

Ne le "resni", tudi rumeni mediji so takoj pograbili oglas republikanskega predsedniškega kandidata, v katerem svojega tekmeca Baracka Obamo primerja z omenjenima ameriškima zvezdnicama. Medtem ko je na zaslonu mogoče videti podobe Obame, Hiltonove in Spearsove, se zasliši glas: "Je največja slavna osebnost na svetu, toda, ali je pripravljen na vodenje?"

Medtem ko iz Britneyjinega tabora ni odzivov, pa so prijatelji bogataške hotelske dedinje dejali, da Paris ni prav nič zadovoljna s takšno "reklamo".

"Oglasa sicer ni videla in ga niti ne namerava. A veliko ljudi ji je povedalo o njem in kar namrščila se je," je dejal neki neimenovani znanec.

Nihče je ni nič vprašal
Predstavnica razvajene plavolaske je senatorja iz Arizone celo oštela, da si je dovolil preveč. "Nihče ni gospodične Hilton vprašal, ali se lahko pojavi v tem oglasu, če bi jo, tega verjetno ne bi dovolila. Paris sebe ne vidi kot politično osebnost, zato se ne strinja s tem, da jo vpletajo v te zadeve in jo izkoriščajo. Želi si, da bi jo kandidata od zdaj pustila pri miru." Njeni starši, Rick in Kathy, so sicer samo letos za McCainovo kampanjo prispevala 4.600 dolarjev.

McCainovi ljudje so ta oglas pojasnili s tem, da sta Britney in Paris, nekdaj dobri prijateljici, na drugem in tretjem mestu najbolj iskanih zvezdnikov na svetu.

Z Benjijem do konca življenja?
In kako to, da Paris, ki zvesto sledi vsem modnim smernicam in se vedno znajde na najbolj "in" krajih, oglasa še ni uspelo videti? "Že nekaj časa je na turneji z Benjijem, kjer ne gleda televizije in ni priklopljena v medmrežje," je dodal njen prijatelj. Gre seveda za Benjija Maddena, člana zasedbe Good Charlotte in dvojčka, prav tako glasbenika Joela, partnerja Nicole Ritchie. Paris naj bi prav z Benjijem končno našla srečo, šušlja se tudi o zaroki in naraščaju.