Bansi bo znova razveselil svoje prijatelje in jim podelil 4 vstopnice za lutkovno predstavo. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer
Bansi bo znova razveselil svoje prijatelje in jim podelil 4 vstopnice za lutkovno predstavo. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer
Bansi in Bazarko
Obiščite Bansija in MMC-jevo stojnico na Otroškem bazarju, ki bo od 9. do 12. septembra 2010. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer

Podeljene bodo 4 vstopnice za lutkovno predstavo Žabec ali za predstavo Letimo.

Vam je bolj všeč predstava Žabec ali Letimo?
Bansi se je odločil, da bo v okviru 10. mednarodnega lutkovnega festivala Lutke 2010 eni družini podelil 4 vstopnice za predstavo Žabec ali Letimo. Predstava Žabec bo na sporedu v soboto, 11. septembra, ob 11. uri na Šentjakobskem odru. Predstava Letimo pa dan pozneje, torej v nedeljo 12. septembra 2010 na Malem odru Lutkovnega gledališča v Ljubljani.

Kako do vstopnic?
Odgovorite na vprašanje: Od kdaj do kdaj traja mednarodni lutkovni festival v Ljubljani? Odgovor najdete v novički na otroškem portalu. Pravilen odgovor pošljite Bansiju na bansi@rtvslo.si.

Nagradno igro je Bansi objavil tudi na svoji slontastični spletni strani, kjer bo objavil tudi imena nagrajencev.

Nikar ne pozabite zraven pravilnega odgovora napisati ime in priimek enega izmed staršev in naslov predstave, ki si jo želite ogledati: Žabec ali Letimo.

Spomnimo: Bansi bo na Otroškem bazarju
Otroški bazar, ki je ena izmed največjih prireditev za otroke v Sloveniji, bo letos trajal od 9. do 12. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Bansi bo tam vse dneve festivala predstavljal svoje slontastične podvige na MMC-jevi stojnici. Nastopil bo pa tudi na glavnem odru, in sicer v soboto, 11. septembra, ob 18. 30 in v nedeljo, 12. septembra, ob 10. 15. Obiščite ga, fotografirajte se z njim, narišite mu risbico, pobarvajte njegovo pobarvanko ali pa le preprosto poklepetajte z njim.

Vsi tisti, ki ste poslali katero od 159 risbic, ki so prispele na natečaj "Nariši svoje poletje", si boste lahko nekatere izmed njih ogledali v živo v prostorih Bansijeve stojnice. Kdo ve, morda dobite kakšen poseben navdih in tudi vi po ogledu teh risbic narišete kakšno svojo, ki bo lahko postala risba dneva.

Bansi, ki je 31. avgusta 2010 praznoval eno leto, odkar je na svet pokukala njegova spletna stran, je do zdaj pripravil že okrog 10 nagradnih iger. Tudi v prihodnje vas bo še razveseljeval, zato vi le spremljajte njegovo slontastično spletno stran in mu pišite ter pošiljajte risbice na bansi@rtvslo.si.

Bansi vam želi slontastično obarvan kapljičast dan!