Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anja P. Jerič

Družabno Navdihujoči Trkaj: "Tudi iz gnoja lahko zrastejo rožice"

14.11.2013

Nalezljivo optimističen, morda celo sanjav, gostobeseden, kot motorček, ki dela, dela, dela ... Rok Terkaj verjame v moč besede in moč mladih ter pravi: "Gremo, akcija!"

Družabno Rok Terkaj izdal knjigo - "Zato si se rodil, da bi bil živ!"

11.11.2013

"Ves čas iščem razloge, zakaj je dobro biti živ," pravi Rok Terkaj, umetniško Trkaj, ki je opisu "pisec besedil, novinar, popotnik in zmagovalec v freestyle battlu" dodal še enega - avtor knjige.

Svet "Porodniška" po svetu - Američanke brez nje, Švedinje doma več kot leto

10.11.2013

Od 68 tednov starševskega dopusta na Švedskem, enoletne "porodniške" v Sloveniji do nič (!) plačanih dni za ameriške matere - kako je za novopečene starše poskrbljeno v različnih državah?

Novice Bi dali plačo (ali dve, tri ...) za obisk iger v Sočiju?

28.10.2013

Ogled odprtja iger - 857 evrov. Ženski veleslalom - 125 evrov. Hokej med Slovenijo in Rusijo - 185 evrov. Štiridnevni aranžma v Sočiju - od 1.440 evrov. Da, olimpijske igre so velik posel.

Moda Nina Vodopivec - obraz (in noge) iz svetovnih modnih prestolnic

21.10.2013

Iz New Yorka v London, od tam pa še v Milano. Manekenki Nini Vodopivec se sanje - pojaviti se v italijanskem Vogueu - še niso uresničile, a modnih zvezd se je že dotaknila.

Svet "V Iranu je ideologijo zamenjalo vprašanje preživetja"

05.10.2013

"Iranci ne živijo v nekem temnem srednjem veku, živijo v istem svetu kot mi, le pod zelo zoprnim režimom," pravi novinar in publicist Ervin Hladnik Milharčič, ki se je pred kratkim vrnil iz Irana.

Svet Kemično orožje - jedrska bomba revnejših držav

14.09.2013

"Obstajajo štiri kategorije strupenih kemikalij - prve dušijo, druge povzročajo mehurje na koži, tretje zastrupljajo kri, četrte pa delujejo na živčevje," pojasnjuje Erik Kopač strašljive posledice ...

Družabno Majice, kape, Lakovičev dres - prodaja navijaških artiklov poletela v nebo

11.09.2013

"Navijaške artikle EuroBasketa smo pošiljali že v Avstralijo, ZDA, Grčijo, Španijo in Nizozemsko," pravi Andrej Petrović, vodja uradne spletne trgovine KZS-ja.

Družabno Foto: Naval Fincev na košarko in Koper: "To je idealna kombinacija!"

05.09.2013

Seveda se v Kopru sprehaja največ sosednjih, italijanskih košarkarskih navdušencev, a najbolj srčni so brez dvoma "Koponeni" - Finci, ki naj bi jih na Obalo prišlo kar okoli tisoč.

Svet "Islandci še čutijo krizo tako v denarnici kot pri zdravju"

18.08.2013

"V medijih je leta 2011 krožila zgodba o Islandiji, ki naj bi že prebrodila finančno krizo. Seveda je to zavajanje množic, saj je Mednarodni denarni sklad takrat že potreboval nove 'poligone', kot ...

Družabno Ugledni in verodostojni. Znani Slovenci za otroke, za Unicef.

01.08.2013

Pia Zemljič in Marko Mandič vsak mesec darujeta določeno vsoto, Lado Leskovar je obiskal Burkino Faso in Šrilanko, Lado Bizovičar vodi dražbo Punčk iz cunj. Kdo vse še sodeluje z Unicefom?

Kaj storiti če Obisk Carigrada? Brez težav, bazar in mošeje so daleč stran od Taksima.

22.06.2013

Carigrad je izredno priljubljen med turisti, zato si številni po izbruhu protestov postavljajo vprašanje, ali je mesto še varno. Splošen odgovor se glasi: da, Carigrad lahko obiščete, le protestov ...

Stran 15 od 22
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov