Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Barbara Grm

Slovenija Aplenc: Spomenik žrtvam totalitarizmov bi morali narediti iz marmorja z Golega otoka

23.08.2011

"Pazniki niso imeli nobene vloge pri vzpostavljanju režima. To so izvajali sami zaporniki, sobni starešine po navodilih UDBE," je o tem, kakšen je bil pritisk na Golem otoku, kjer je bil zaprt, ...

Slovenija Evropa se spominja žrtev totalitarizmov

23.08.2011

Evropa se danes, na obletnico sporazuma Ribbentrop-Molotov med nacistično Nemčijo in komunistično Sovjetsko zvezo, spominja žrtev vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov.

Slovenija "V Sloveniji lahko govorimo o regresiji spravnega procesa"

22.08.2011

"Spravni proces je bistveno kompleksnejši, kot je, na primer, neka spravna maša ali postavitev spomenika," je pred vseevropskim dnevom spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov ...

Slovenija Rekorden obisk Slovencev na srečanju mladih s papežem

18.08.2011

Srečanja katoliške mladine v Madridu se je letos udeležilo skoraj 900 mladih iz Slovenije. V španski prestolnici so papeža Benedikta XVI. kljub številnim polemikam o visokih stroških njegovega ...

Gospodarstvo Žveglič: Predlog zakona o davčnih blagajnah ni strokovno podprt

18.08.2011

Sindikat kmetov zahteva, da se iz predloga zakona o davčnih blagajnah izvzamejo kmetije z dopolnilno dejavnostjo in kmetije z osnovno kmetijsko dejavnostjo. Strošek, ki ga zakon predvideva, je ...

Slovenija Turk: V zreli demokraciji bi morala biti Kresalova zaprta

10.08.2011

Odstop Kresalove je politični analitik Boštjan M. Turk povezal z odstopom Iva Sanaderja, saj naj bi oba odstopila zato, da bi z umikom iz javnosti preprečila javno raziskovanje.

Slovenija SDS in SLS v pričakovanju datuma volitev

10.08.2011

V poslanskih skupinah SDS-a, SLS-a, SNS-a, Zaresa, nepovezanih poslancev in DeSUS-a se strinjajo z ugotovitvijo protikorupcijske komisije, da je šlo pri najemu stavbe NPU-ja za korupcijsko dejanje.

Slovenija Pahor: Ni vrag, da nam ne bi uspelo

28.07.2011

Če zabredemo v drugo recesijo, ni nepomembno, kdaj bodo naslednje volitve, je na novinarski konferenci po predpočitniški seji vlade dejal premier Borut Pahor.

Slovenija Kljub nadškofovi zahtevi se duhovnik, osumljen pedofilije, ne umakne

26.07.2011

V Cerkvi že kar nekaj časa očitno tli nova afera. Osumljeni duhovnik, ki vodi duhovno središče, kamor hodijo tudi ministranti, se kljub Stresovi zahtevi ne umakne.

Slovenija Magajna: Začela se bo ena največjih političnih afer v Sloveniji

25.07.2011

"Suvereno trdim, da fotografij na mojem računalniku ni, kar pomeni, da se bo prava afera šele začela. Šlo je za konstrukt, in to bom dokazal," je v pogovoru za MMC zatrdil Andrej Magajna.

Slovenija Državni svet zavrnil veto na zakon o državnem tožilstvu

19.07.2011

Državni svetniki so na izredni seji odločali o odložilnih vetih na zakon o državnem tožilstvu in zakon o davku na bilančno vsoto bank. Zavrnili so oba predloga.

Gospodarstvo Semolič: Politiki trepetajo pred ocenami bonitetnih agencij

18.07.2011

"Predlagamo, da se naša vlada nemudoma zavzame za ustanovitev neodvisne evropske bonitetne hiše," je na novinarski konferenci povedal Dušan Semolič.

Stran 6 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov