Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Iko

Coming up Vsako leto zaradi podhranjenosti umre 3 milijone otrok

02.12.2019

Po najnovejših podatkih UNICEF-ovega poročila Položaj otrok v svetu 2019: otroci, hrana in prehranjevalne navade vsako leto zaradi podhranjenosti umre 3 milijone otrok. Poročilo podaja številke, ki kažejo na precej zastrašujočo sliko.

Coming up Festival LGBT filma

21.11.2019

Festival LGBT filma bo v letošnji 35. izdaji v Ljubljani in tudi nekaterih drugih mestih od sobote naprej in tja do 1. decembra ponudil 26 celovečernih in 16 kratkih filmov iz 30 držav.

Coming up "Ker alkohol ni mleko"

20.11.2019

Štiri največje mreže na področju preprečevanja zasvojenosti v Sloveniji so se pred nedavnim združile v Združenju za kronične nenalezljive bolezni. Pred dnevi so zato tudi javno predstavile spletno stran www.keralkoholnimleko.si.

Coming up Znani so zmagovalci akcije »Slovenia's Hidden Gems 2019«

14.11.2019

Tujejezična ekipa Radia Si je med letošnjim aprilom in oktobrom skozi radijsko oddajo predstavila skrite turistične dragulje, ki jih je preizkusilo 12 parov ali družin tujcev, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo.

Coming up V Kinodvoru premiera filma Dober dan za delo

07.11.2019

V Kinodvoru je bil sinoči v sklopu dogodkov Premiera slovenskega filma prikazan film Dober dan za delo v Trstu rojenega režiserja in scenarista Martina Turka.

Coming up Fundacija Študentski tolar

08.11.2019

Živimo v času, ko sočloveka, ki je v stiski včasih sploh ne opazimo.

Coming up Liffe je pred vrati

24.10.2019

November je pred vrati in za filmofile to pomeni le eno stvar: Liffe je tukaj. Jubilejni 30. filmski festival vabi v Ljubljano, Maribor, Celje in Novo mesto med 13. In 24. novembrom.

Coming up Zaključek uspešnega projekta »Vključujemo in aktiviramo!«

23.10.2019

Projekt »Vključujemo in aktiviramo!« Javne agencije za knjigo RS je v štiriletnem obdobju ciljno ranljivim skupinam približal širše področje kulture in presegel začetna pričakovanja vseh.

Coming up Največ težav nastane, ko bolečina traja dalj časa...

11.10.2019

Ko nas nekaj boli, si želimo le, da bi bolečina čim prej in za čim daljši čas izginila, a skoraj nihče se ji ne more povsem izogniti.

Coming up Četrti Dnevi slovenskega filma v Budimpešti

10.10.2019

Filmsko pester konec tedna se nam obeta. Na veliko platno bomo tokrat med drugim pogledali tudi v Budimpešto, kjer bodo od danes do sobote potekali četrti Dnevi slovenskega filma.

Coming up Pravice žensk na letošnjem StopTrick Festivalu

03.10.2019

Letošnja edicija mednarodnega filmskega festivala StopTrik naslavlja tematike, povezane s pravicami žensk, predvsem v kontekstu novih kulturnih, družbenih in političnih okoliščin.

Coming up Badjurova nagrada filmskemu avtorju Andreju Zdraviču

19.09.2019

S podelitvijo Badjurove nagrade za življenjsko delo filmskemu avtorju Andreju Zdraviču se je v torek zvečer v Avditoriju Portorož začel 22. Festival slovenskega filma.

Stran 11 od 22
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov