Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Iko

Coming up Začela se je ONLINE INFORMATIVA 2021

22.01.2021

Letošnja Informativa, ki ponovno lajša odločitev, katero izobraževalno institucijo obiskati v času uradnih informativnih dni, poteka danes in jutri seveda razmeram primerno - online.

Coming up Prihaja TV serija o legendarni punkerski skupini Sex Pistols

14.01.2021

Podlaga za snemanje bo knjiga spominov člana Steva Jonesa iz leta 2016 Lonely Boy; takšen bo tudi naslov serije. Frontmana skupine Johnnyja Rottena bo upodobil mladi igralec Anson Boon, Jonesa pa Toby Wallace.

Coming up Nova generacija sistema Galileo

14.01.2021

'Evropska Unija mora biti močnejša v vesolju, če želi biti močnejša v svetu', je dejal predsednik Evropskega sveta Charles Michel in poudaril, da je vesolje neposredno povezano z geopolitičnim ciljem unije, da postane strateško avtonomna.

Coming up Silvestrski filmski maraton

31.12.2020

Tradicionalni filmski maraton na Televiziji Slovenija; z raznovrstno ponudbo za vse, ki najdaljšo noč ne bodo prespali.

Coming up V Sloveniji začetek množičnega testiranja

22.12.2020

Hitro testiranje bo potekalo tri dni, nato bo namenjeno prioritetenim skupinam denimo zaposlenim v vzgoji in izobraževanju.

Coming up Po Tarasu Birsi prihaja še Martin Vrenko

17.12.2020

Na spored TV Slovenija naslednje leto prihaja še nadaljevanka Primeri inšpektorja Vrenka, ekranizacija serije romanov Avgusta Demšarja.

Coming up Prenova Cukrarne v polnem teku

09.12.2020

V skladu s spomeniškovarstvenimi smernicami se pri Cukrarni ščiti le zunanja fasada z mrežo oken. V veliko praznino bosta vstavljena dva velika galerijska volumna, lebdeča nad parterjem, kjer bodo pripravljali občasne razstave in druge dogodke.

Coming up EkstremnoSlovensko se zaključuje s producentskim duom Jerič

03.12.2020

V društvu za razvoj filmske kulture Maribor in GT22 v sodelovanju z Bazo slovenskih filmov letošnji spletni format pogovorov EkstremnoSlovensko zaključujejo s producentskim duom, ki je na čelu produkcijske hiše Temporama

Coming up Animateka odprta za ves svet

30.11.2020

Spletni del festivala Animateka bo ponudil sedem celovečernih in 252 kratkih animiranih filmov, od tega bodo dva celovečerca in 225 kratkih filmov dostopni po vsem svetu.

Coming up Skrb za psihično zdravje v Covid-19 epidemiji

26.11.2020

Dr. Masten pravi, da vse krize, tudi aktualna, zelo različno vplivajo na ljudi jin da je ključen razmislek o tem, kaj je posamezniku v življenju najpomembnejše, da vztrajamo na izbrani poti in se znamo pobrati.

Coming up "Predelan in obdelan" Boter III bo na ogled od decembra

19.11.2020

Režiser Francis Ford Coppola pravi, da je sveža montaža filmu vdahnila "novo življenje" in tako bo Boter 3 ob svoji skorajšnji 30. obletnici premiere ob začetku decembra zaživel "čisto novo življenje".

Coming up Liffe včeraj odprl svoja virtualna vrata

12.11.2020

Zaradi znanih razmer je seveda letošnja ponudba filmov na 31. ljubljanskem mednarodnem filmskem festivalu, ki se je začel včeraj precej okrnjena.

Stran 5 od 22
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov