Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Iko

Coming up Masterclass na beneškem filmskem festivalu

08.09.2020

Na filmskem festivalu v Benetkah je potekalo druženje s Tildo Swinton, letošnjo prejemnico zlatega leva za življensko delo.

Coming up Predlogi medijskih zakonov škodljivi in nevarni

03.09.2020

Očitke o strokovni spornosti in protidemokratični naravnanosti po besedah profesorjev Katedre za novinarstvo sistematično razkrivajo prispevki v zborniku Premisleki o prihodnosti javnih medijev, ki je te dni izšel v založbi FDVja.

Coming up Slovenske inženirke kot zgled in navdih mlajšim generacijam deklet

28.08.2020

Posamezniki oziroma podjetja in organizacije lahko kandidatko za Inženirko leta 2020 predlagajo do 20. septembra prek obrazca na spletni strani www.inzenirka-leta.si.

Don't miss Mreža radijskih programov Radia Slovenija v zadnjem letu z odlično poslušanostjo

27.08.2020

Radio SI, ki ga pripravljamo v treh jezikih, glede na raziskavo o poslušanosti iz julija 2020 tedensko posluša 56.000 različnih poslušalcev.

Coming up Nolanov Tenet krši pravila časa in prostora

27.08.2020

Christopher Nolan pravi, da sta Izvor in Tenet povezana. The Inception je po njegovih besedah popolna uvertura v Tenet. Izvor se bo prav zaradi te povezave v kinih po Sloveniji vrtel teden dni pred Tenetom, od danes do vključno 1. septembra.

Coming up Med slovenskimi mladostniki pitje alkohola sicer upada, a ...

19.08.2020

Podatki mednarodne raziskave Z zdravjem povezana vedenja med mladostniki 2017/2018, ki jo v Sloveniji izvajajo na štiri leta, so precej zgovorni.

Coming up Prihaja 6.FeKK

13.08.2020

Med 17. in 22. avgustom se bo tako na Muzejski ploščadi Metelkova, v Slovenski kinoteki in Kinodvoru v okviru 6.mednarodnega filmskega festivala FeKK odvilo 27 različnih programov, na katerih bo prikazanih prek 132 kratkih filmov.

Coming up Kino Otok letos ob zaključku poletja

30.07.2020

Kino Otok letos kot Kino Otočje, saj poleg Izole obiskuje tudi druga primorska mesta in Ljubljano; deloma pa bo dosegljiv tudi preko spleta.

Coming up Gremo po(d) zvezde na Ljubljanski grad

16.07.2020

Na nocojšnjem otvoritvenem večeru se bomo podali na visoke valove z Jadralkami (Maiden), navdihujočim dokumentarcem o mladenki, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala prva skiperka z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta

Coming up Želi vlada s predlogi zakonov nadvladati RTV Slovenija in STA?

14.07.2020

Kritični odzivi strokovne javnosti, opozicije in tudi koalicijskih partnerjev se vrstijo predvsem zaradi namere, da bi vlada po novem obvladovala tako RTV kot Slovensko tiskovno agencijo. V oči pa bode predvsem izjemno kratek rok javne razprave.

Coming up Filmski teden Evrope

02.07.2020

Med filmi, ki bodo prikazani, so tudi takšni, ki so bili v preteklosti finalisti za nagrado LUX, s katero Evropski parlament spodbuja kulturno raznolikost in povezovanje med evropskimi državami.

Coming up Konec julija na 12.Festival Arsana

01.07.2020

Tokrat bo Arsana prvič gostovala še v mestni občini Ormož. Mnoge dogodke bo možno prvič spremljati tudi preko live- stream-a.

Stran 7 od 22
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov