Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej: svetovno prvenstvo elitne skupine: ZDA - Nemčija, prenos

Avtorji Ivan Koruza

Kulinarika Na ljubljanske ulice se vrača praznovanje ulične hrane Odprta kuhna

17.03.2022

Ta petek se na ljubljanske ulice vrača priljubljena Odprta kuhna. Stojnice različnih restavracij in drugih ponudnikov hrane bodo obiskovalce vabile že 10. sezono zapored, za jubilejno sezono pa organizatorji obljubljajo številne novosti.

Božična noč na TV SLO 1 "Na božič želimo nagovoriti vse, tako vesele kot osamljene!"

24.12.2021

Voditeljici božičnega programa, ki ste ga na predvečer božiča lahko spremljali na Prvem programu Televizije Slovenija, sta v pogovoru za MMC spregovorili o posebnih izzivih pripravljanja božične oddaje in svojih najljubših božičnih spominih.

Znani Princesa Mako uživa v svojem zadnjem "cesarskem" rojstnem dnevu

23.10.2021

Japonska princesa Mako praznuje svoj 30. rojstni dan, zadnji rojstni dan, ki ga bo preživela kot članica japonske cesarske družine. Zaradi poroke z "navadnim" smrtnikom bo morala namreč naslednji teden izstopiti iz cesarske družine.

Glasba Tilen Artač se je prelevil v Mancinija, Ropreta in Bizovičarja

12.09.2021

Letošnji izbor Popevke je vodil komik, glasbenik in igralec Tilen Artač, ki je tudi povezovanje pevskega tekmovanja začinil s svojimi značilnimi imitacijami. Z njim smo se sprehodili od črno-belih začetkov popevke do sodobnosti.

Zanimivosti Tropska neurja so naplavila zobe starodavnih pošasti

09.07.2021

Tropska nevihta Elsa je na atlantske obale ZDA naplavila številne okamnele zobe megalodonov, ogromnih morskih psov iz kenozoika.

Znani James Harden in Lil Baby pridržana zaradi posedovanja prepovedanih mamil

09.07.2021

Košarkarskega superzvezdnika Jamesa Hardena in raperja Lila Babyja je v Parizu zaradi domnevnega posedovanja in transporta prepovedanih substanc ustavila policija. Harden naj bi bil po kratkem zaslišanju že izpuščen.

Moda Ferrari je zavil na modne steze

14.06.2021

Proizvodnja v tovarni luksuznih avtomobilov znamke Ferrari v Maranellu se je v nedeljo za kratek čas ustavila, saj so se po proizvodnem traku za spremembo sprehajale manekenke in manekeni.

Zanimivosti Delavci so med pošiljko banan odkrili kokain

13.06.2021

Zaposleni v več trgovinah na Poljskem so med sprejemom pošiljk banan med njimi odkrili sumljive zavojčke. Policija je po pregledu potrdila, da je šlo za pošiljko kokaina.

Kulinarika "Prava potica je tista, ki v nas prebudi spomin na otroštvo"

02.04.2021

Tradicionalna slovenska praznična miza ni popolna brez domače potice. A okrog njene peke in zgodovine je precej mitov in vraževerja, ki smo ga razblinili z Janjo Štrumbelj, strokovnjakinjo za peko potic in ustanoviteljico blagovne znamke LePotica.

Znani Johnny Depp je izgubil še zadnjo možnost za pritožbo

26.03.2021

Londonsko sodišče je dokončno odločilo, da se igralec Johnny Depp ne more več pritožiti na razsodbo, v kateri je sodišče ovrglo njegovo tožbo tabloida The Sun. V časopisu so ga leta 2018 označili za "ženinega pretepača".

Ema 2021 "In ne, ni balada" – izbrana evrovizijska skladba za Ano Soklič

05.02.2021

Ana Soklič bo zaradi vseevropskih ukrepov za zajezitev virusa na Emi 2021 predstavila le eno skladbo, s katero bo nastopila tudi na Evroviziji. Šov bo tokrat posvečen Aninim pripravam na tekmovanje v Rotterdamu in obletnicam.

Video Koncert v Vrbi, kjer je pesem doma

05.02.2021

Aleksander Mežek, idejni in umetniški snovalec koncertov Prešerna noč, pravi, da si Prešernov rojstni kraj zasluži koncert, namenjen pristnemu glasbenemu ustvarjanju, in verjame, da lahko iz trenutne krize izvlečemo tudi nekaj lepega.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov