Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi prometne nesreče je zastoj na štajerski avtocesti med Slovensko Bistrico in Framom proti Mariboru

Avtorji Ivan Koruza

Ture avanture Šter: "Ne moremo se ukvarjati s tistimi, ki v tujino odpotujejo na oddih"

04.02.2021

Vodja konzularnega sektorja na ministrstvu za zunanje zadeve Andrej Šter poudarja, da še vedno močno odsvetuje potovanja v tujino, če razlogi niso nujni. Nasedlim v tujini morda ne bodo mogli pomagati.

Božična pesem Klemen Slakonja: "Če je kaj, česar nam korona ne more vzeti, je to božič"

11.12.2020

Klemen Slakonja je v letošnjem nenavadnem letu svoje oboževalce novembra presenetil z izdajo novega božičnega EP-ja z naslovom Under my Xmas tree. Z glasbenikom in igralcem smo se pogovarjali o ustvarjanju med pandemijo in o božični glasbi.

Pred zahvalnim dnevom Trump pomilostil purana z imenom "Koruza"

24.11.2020

Odhajajoči ameriški predsednik Donald Trump je ob predstavitvi predsedniških puranov, ki se tradicionalno zgodi pred zahvalnim dnem, izbranega purana pomilostil.

Družabno “Zdi se, da je marsikateri politik imitacija samega sebe”

11.09.2020

Politika nasploh je postala parodija sama sebi, zato satirične oddaje danes ni enostavno ustvarjati, ugotavlja Tilen Artač, novi voditelj satirične oddaje Kaj dogaja?. "Zdi se tudi, da je marsikateri politik imitacija samega sebe," še dodaja.

Odkrivajmo Slovenijo V Bistri spoznajte človeški razvoj v dvorcu narave

07.08.2020

Bistra na robu Ljubljanskega barja s čudovito okolico gosti Slovenski tehnološki muzej. Sprehodili smo se po raznolikih razstavah in se pogovorili z enim izmed njegovih skrbnikov.

Odkrivajmo Slovenijo Pohod med šumenjem gozdov in šepetom zgodovine

16.07.2020

Letošnje poletje so zaradi epidemije novega koronavirusa mnogi spremenili svoje počitniške načrte. V rubriki Odkrivajmo Slovenijo bomo v prihodnjih tednih predstavili nekaj namigov za aktivne počitnice v različnih kotičkih naše lepe deželice pod Alpami.

Ture avanture Slovenija je med najbolj iskanimi destinacijami

17.06.2020

Po podatkih portala za nakup letalskih vozovnic Skyscanner, je največji porast v zanimanju na njihovi strani v zadnjih tednih doživela ravno Slovenija.

30 let Radia Ga Ga "Z mikrofonom lahko ustvarim vse, kar si želim"

07.04.2020

Ob 30. obletnici obstoja kultne satirične oddaje Radio Ga Ga, ki vsa leta nastajanja navdušuje z izjemnim naborom izmišljenih likov in osebnosti, smo k pogovoru povabili njenega snovalca in voditelja Saša Hribarja.

Ture avanture Na vinsko pot v Ljubljano

09.11.2019

Na vinski poti se je letos po ljubljanskih ulicah in trgih predstavila množica slovenskih vinogradnikov, vinarjev in drugih pridelovalcev domačih izdelkov.

Glasba Ana Soklič: “Nihče se ne poteguje zate, če tega najprej ne storiš sam”

11.10.2019

“Na začetku nisem bila prepričana, ali sem dovolj pogumna za to skladbo,” je po uspehu in nagradi žirije na Popevki 2019 za MMC v pogovoru povedala Ana Soklič.

Zanimivosti 15.000.000 kremšnit na Bledu

05.10.2019

V blejski kavarni Park so danes postregli 15-milijonto kremno rezino, zato so srečnega gosta, ki jo je naročil, nagradili z dosmrtno zalogo kremšnit.

Zanimivosti Legendarni Abbey Road spet na vrhu glasbenih lestvic

05.10.2019

Pred petdesetimi leti je izšla legendarna plošča Abbey road zasedbe The Beatles. Jubilejna izboljšana izdaja pa zdaj znova zaseda prvo mesto na britanski glasbeni lestvici.

Stran 2 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov