Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Iztok Novak

Fresh Cut Kasabian – Call

15.03.2024

Indie-rock zasedba Kasabian, ki velja za eno največjih v Združenem kraljestvu, se vrača z odmevnim osmim studijskim albumom Happenings, ki bo izšel 5. julija.

Fresh Cut Isaac Dunbar – Backseat Girl

14.03.2024

Vzhajajoči ameriški pop fenomen Isaac Dunbar je s svojo melodramatično balado Backseat Girl, navdahnjeno v 70-ih, razburkal glasbeno sceno.

Fresh Cut Khruangbin – May Ninth

13.03.2024

Houstonski psihedelični rock trio Khruangbin, ki julija prihaja v Zagreb, je izdal novi singel z naslovom May Ninth, ki bo del prihajajočega četrtega albuma A La Sala.

Fresh Cut Central Cee – I Will

12.03.2024

Britanski raper Central Cee, ki je lansko leto prodrl na glasbeno sceno s singlom Sprinter, je izdal novo skladbo z naslovom I Will.

Fresh Cut Alice Merton – Run Away Girl

18.01.2024

Popularna irsko-nemška pop glasbenica Alice Merton je letošnje leto začela z izdajo singla Run Away Girl, ki nas popelje v 80-ta.

Fresh Cut Brittany Howard – What Now

16.01.2024

Brittany Howard je ameriška glasbenica, ki jo najbolje poznamo kot frontmanko zasedbe Alabama Shakes. Pred kratkim je s singlom What Now napovedala drugi studijski album, ki bo nasledil njen debitantski solo projekt Jaime iz leta 2019.

Fresh Cut Gossip – Crazy Again

28.11.2023

Indie ikone Gossip se po več kot desetih letih na pobudo producenta Ricka Rubina vračajo na glasbeno sceno z novim albumom Real Power, ki bo izšel sredi marca.

Fresh Cut Cat Burns – Know That You’re Not Alone

14.11.2023

Londonska glasbenica Cat Burns se od izdaje uspešnega singla Go leta 2020 med stanovskimi kolegi počasi, a vztrajno vzpenja na lestvici priljubljenosti.

Fresh Cut Thirty Seconds To Mars – Seasons

08.11.2023

Sredi septembra je izšel težko pričakovani šesti studijski album ameriške bratske zasedbe Thirty Seconds To Mars z naslovom It's the End of the World but It's a Beautiful Day.

Fresh Cut Charli XCX, Sam Smith – In The City

03.11.2023

Angleška zvezdnika Charli XCX in Sam Smith sta izdala svoj prvi skupni singel z naslovom In the City. Bleščeča plesna skladba, ki v ospredje postavlja nočno življenje na Otoku, navdušuje predvsem mlade in jim daje občutek sprejetosti in povezanosti.

Fresh Cut Rudimental & Vibe Chemistry & Charlotte Plank – Dancing Is Healing

09.06.2023

Angleška elektronska zasedba Rudimental je združila moči s pevko Charlotte Plank in producentom Vibe Chemistryjem pri njihovem najnovejšem singlu z naslovom Dancing Is Healing.

Fresh Cut Depeche Mode – Wagging Tongue

08.06.2023

Depeche Mode so z albuma Memento Mori izdali provokativen videospot za skladbo Wagging Tongue. To je po uspešni predstavitvi singla Ghost Again nadaljevanje nadrealističnih izdaj ene najuspešnejših angleških skupin, ki je trenutno na evropski turneji.

Stran 1 od 63
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov