Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Kaja Sajovic

Bangkok Kako je videti kosilo pri "tetki" Jay Fai, najdražji tajski poulični hrani z michelinko?

25.01.2023

Poldne je, pločnik ob Mahachai Road okupirajo turisti s pahljačami in pivom v rokah, posedeni na belih plastičnih stolih, razpostavljenih pod umazanimi senčniki kot na predstavi na prostem – vrsta za Jay Fai, najslavnejšo poulično hrano na Tajskem.

Comuna 13 V nekoč najnevarnejšem naselju v Kolumbiji: "Smrti se ne bojim, ker sem zrastel z njo"

22.01.2023

Medellin je danes videti idilično s svojimi bujnimi zelenimi zaplatami, trendi lokali, eklektično mešanico prebivalstva ter živahno umetniško in glasbeno sceno.

Umor študentov v Idahu Vzpon amaterskih spletnih detektivov – pomoč ali nočna mora pri reševanju primerov?

11.01.2023

Vzpon družbenih omrežij je prinesel vrsto negativnih stranskih posledic, s katerimi se generacije pred našo niso spopadale – spletno ustrahovanje, izkrivljene lepotne ideale, puhlost vplivnežev, smrtno nevarne spletne izzive … Pa tudi spletne detektive.

Družabno Silvestrska poroka Ane Roš: 400 svatov, Princ pred oltarjem in Vlado Kreslin za mikrofonom

02.01.2023

Prav na silvestrovo je usodni da dahnila naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš, ki je hkrati na isti dan slavila še en veliki mejnik – abrahama.

Popkultura Yellowstone – najbolj gledana serija skuša vrniti ameriški Zahod kavbojem

28.12.2022

Glede na to, koliko je napisanega zadnje čase na temo serij Nasledstvo in Beli lotus, ne bi nikdar vedeli, da se niti približata ne najbolj gledani seriji. Seriji, nad katero se intelektualna srenja zmrduje – in seriji, ki se zmrduje nad to isto srenjo.

Revizionizem kolaborantstva Zakaj se Kanada tako oklepa nacističnih spomenikov?

08.12.2022

V teoriji Kanada vestno sledi vsem vrednotam in akcijam zahodnega sveta – pridružuje se obsodbam nacizma, rušila je spomenike zgodovinskim osebnostim, ki ne ustrezajo več sodobnim časom, posipa se s pepelom, ko gre za zlorabe staroselcev.

Instant hujšanje po zvezdniško Kako so vplivneži privedli do pomanjkanja zdravila, ki se predpisuje za sladkorno bolezen

27.11.2022

V ZDA je zadnje čase pritegnilo veliko pozornosti zdravilo ozempic (semaglutid), ki se predpisuje za zdravljenje sladkorne bolezni, a ga zdaj zvezdniki in vplivneži s TikToka promovirajo kot sredstvo za hitro hujšanje.

Intervju Poklicna spremljevalka: Obstaja veliko vzporednic med prostitucijo in vrhunskimi restavracijami

18.11.2022

Adahlia Cole je fascinantna ženska. Izjemna poznavalka gastronomije, odlična fotografinja, avtorica besedil za Michelinov vodič in dobro ve, katere restavracije so seksi. “To pa zato, ker sem vrsto let delala v spolni industriji,” pove prostodušno.

Bližnji vzhod Ko se lažna novica razplamti kot požar: Ne, Iran ni obsodil 15.000 protestnikov na smrt

15.11.2022

Zahodni mediji, zvezdniki, aktivisti in celo kanadski premier so v zadnjem dnevu izražali zgroženost nad novico, da namerava Iran usmrtiti 15.000 protestnikov. A šlo je za lažno, nepreverjeno novico, ki še enkrat več razkriva pasti spleta.

Kulinarika Bo slovenska pobuda o "prehrani zdravega razuma" spremenila pogled na diete in prehranske muhe?

09.11.2022

Evropski simpozij hrane, ki je v tretji izdaji potekal v Ljubljani, je imel vedno visokoleteče cilje, ko gre za načenjanje tem o (pre)hrani. A z manifestom prehrane zdravega razuma so ambicije postale še večje.

Vojna in mir Kdo zares preprečuje mirovna pogajanja v ukrajinski vojni?

11.11.2022

Po mesecih in mesecih popolne odsotnosti vsakršnega govora o diplomatski poti za rešitev vojne v Ukrajini, še več, celo zatrtih poskusih pogajanj in očitkih tako Ukrajini kot ZDA, da načrtno preprečujeta pogajanja, se je zdaj plošča obrnila. Pa se je res?

ZDA Ameriške vmesne volitve: Prvi pravi preizkus za nepriljubljenega Bidna

29.10.2022

Ameriški volivci bodo 8. novembra na vmesnih volitvah odločali, ali bo kongres ostal demokratski ali jim bodo načrte prekrižali republikanci.

Stran 1 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov