Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

ZDA Rehabilitacija Monice Lewinsky – od grešnice do protagonistke lastne zgodbe

19.09.2021

Monica Lewinsky po škandalu, ki je pretresel Belo hišo, nikdar ni zares odšla nekam v senco, v obskurnost. S knjigo je zaslužila milijone, potem so bili tu nastopi, reklame, oskarjevske rdeče preproge, linija torbic ...

Joseph Mussomeli "Ker smo hoteli Afganistanu vsiliti demokracijo, smo dobili nekaj hujšega kot Vietnam"

10.09.2021

"Dobra stvar pri predsednikih ZDA je, da si vsi, desni ali levi, delajo utvare," jedrnato povzame Joseph Mussomeli stanje ameriškega duha, ko gre za oceno pripravljenosti Afganistana, da se po umiku ameriške vojske sam postavi na noge.

Tržnica Privoz Lardo, suhe ribe in odrti zajci - divja, kaotična tržnica Odese

06.09.2021

Najprej jo zavohaš, še preden jo ugledaš. Vonj po prekajenem mesu, ribah, ki so bile občutno predolgo na soncu, kislem zelju in fermentirani skuti. Tržnica Privoz v Odesi je kaotična, barvita, nora in z razlogom velja za eno zanimivejših na svetu.

Vzpon incelov Agresivni krik jeznih moških, ki za samskost krivijo ženske

26.08.2021

Potem ko je ta mesec 22-letni Jake Davison v strelskem pohodu v Plymouthu ubil pet ljudi, je britanska policija pozornost usmerila v t. i. incele, jezne, frustrirane moške, ki za svoje nezadovoljstvo in pomanjkanje spolnosti krivijo ženske.

Roadrunner Izgubljeni boj Anthonyja Bourdaina z lastnimi demoni

18.08.2021

"Ko bo mojih 15 minut slave mimo, bom s tem pomirjen. V bistvu si bom oddahnil." Pisalo se je leto 2000. Knjiga Kitchen Confidential je Anthonyja Bourdaina iz dokaj obrobnega kuharja čez noč izstrelila med najbolj prodajane avtorje - in zvezdnike.

Islandija Zakaj v najbolj precepljeni državi število okužb strmo narašča?

10.08.2021

Na Islandiji je polno cepljenih 86,5 odstotka odraslih, kar to otoško državico s 368.000 prebivalci uvršča v sam svetovni vrh precepljenosti. Kljub temu število novih okužb strmo narašča, izbruh je celo največji v času pandemije.

Hiša Franko Narava na krožniku, zdaj še narava na uniformah

07.08.2021

Uniforma hostese Alice je potiskana s praprotjo in makom. Madžarska sommelierka Maria je v potisku grozdov in metuljev. Lilije, detelja in kačji pastirji dopolnjujejo oblačila, ki jih je modna oblikovalka Matea Benedetti izdelala za Hišo Franko.

Svet OnlyFans - vir hitrega zaslužka za gola dekleta, a poln pasti

29.07.2021

"Koliko dekleta zaslužijo na OnlyFansu"? "Je OnlyFans nezakonit?" "Je OnlyFans varen?". To je nekaj najpogostejših vprašanj, ko v brskalnik vtipkate ime kontroverzne, razvpite spletne platforme za odrasle, ki je v času pandemije doživela nesluten razcvet.

Seks/življenje Najbolj gledana (in vroča) serija poletja raziskuje žensko poželenje

20.07.2021

Vznemirjenje in stabilnost. Ali lahko kot ženska v partnerju najdeš oboje? Ali se to dvoje izključuje? In kaj se zgodi, ko si kot mama zreducirana na zgolj to vlogo? Tovrstna vprašanja so v ospredju serije Seks/življenje – no, ko si vzame premor od seksa.

Popkultura Serija Justified in kultni zvezni agent Raylan se vračata

18.07.2021

Oboževalci serije Justified kljub zadovoljivemu koncu niso mogli preboleti, da se je serija o nekonvencionalnem zveznem agentu Raylanu Givensu leta 2015 po šestih sezonah končala.

Retro "Krizni kruh" iz Alp – namesto moke lesni ostružki in kosti

23.07.2021

Dolina Villgratental v avstrijskih Dolomitih spominja na eno tistih že kičastih alpskih razglednic – žuboreč potok si utira pot med zelenimi travniki, lesene balkone krasijo cvetoče pelargonije, točajke strežejo oblečene v oprsje poudarjajoče dirndle.

Casa Malca Razkošni oddih v nekdanji Escobarjevi poletni rezidenci

19.07.2021

V 80. letih je bil ta konček Jukatana popolnoma divji, in kjer so danes luksuzna letovišča, je bila takrat čista džungla v neposredni bližini neobljudenih rajskih plaž. Skratka, idealno skrivališče pred roko pravice za Pabla Escobarja.

Stran 13 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov