Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Turčija Porušena Antakya celi rane s trdoživim duhom in gastronomijo

29.08.2023

Maksut Askar nastopa s samozavestjo kuharja, ki je vešč javnega nastopanja s statusom zvezdnika kuharske oddaje 24Kitchen, ki je v Turčiji izjemno priljubljena.

Azija Tajna depeša razkrila, da so ZDA pritiskale na Pakistan, da strmoglavi Imrana Kana

10.08.2023

Ameriška revija The Intercept je objavila podrobnosti diplomatske tajne depeše, ki razkriva, da je bila ameriška administracija tista, ki je lani pritiskala na pakistanske oblasti, da odstavijo takratnega premierja Imrana Kana.

Ubijalec "številka 1" ZDA v krčevitem boju proti fentanilu posegajo po spodletelih zakonih iz "vojne proti mamilom"

04.08.2023

V ZDA je v zadnjih letih fentanil izpodrinil heroin kot najbolj smrtonosno mamilo in postal vodilni vzrok smrti s predoziranjem v tej državi.

Popkultura Zadnji dnevi Guccija*

02.08.2023

V modnem svetu je pred dvema tednoma kot strela z jasnega odjeknilo, da dolgoletni izvršni direktor Guccija Marco Bizzarri zapušča to luksuzno italijansko modno hišo. "Zapušča" kot evfemizem, saj je bil 60-letni Bizzarri po osmih letih na čelu ─ odžagan.

Uspeh The Beara Serije in filmi, ki najbolj verodostojno prikazujejo kuharski svet

24.07.2023

Po ogledani še drugi sezoni FX-ove nagrajene serije The Bear ni dvoma ─ gre za zagotovo najboljši prikaz kuharskega sveta in njegovega neolepšanega zakulisja do zdaj.

Predsedniške volitve ZDA 2024 Robert F. Kennedy mlajši – "teoretik zarot" postaja trn v peti demokratom in Bidnu

16.07.2023

Potek dogodkov je bil pričakovan – in že viden na demokratski strani – v hipu, ko je Robert F. Kennedy ml. naznanil predsedniško kandidaturo in začel v anketah prehitevati Bidna, se je premo sorazmerno povečalo število negativnih člankov o RFK-jevem sinu.

Vojna v Ukrajini Neskončna vojna namesto mirovnih pogajanj in zakaj Kijev zavrača pogajalsko mizo

20.07.2023

Uradna statistika 16 mesecev po začetku ruske vojaške operacije v Ukrajini: najmanj 62.000 smrtnih žrtev, za 411 milijard dolarjev škode, 76 milijard dolarjev vojaške pomoči iz ZDA in EU in pet krogov mirovnih pogovorov – od tega nobeden v zadnjem letu.

"Postapokaliptično vzdušje" Podjetja množično zapuščajo s kriminalom prežet San Francisco

10.07.2023

Pred dnevi se je urad županje San Francisca kritično odzval na prispevek oddaje Good Morning America, v katerem so San Francisco označili za prenevaren za snemanje. A dejstvo je, da je to kalifornijsko mesto v zadnjem času pridobilo zelo slab sloves.

Kulinarika Central v Peruju: Kako je videti večerja v najboljši restavraciji sveta?

27.06.2023

Ko je bila restavracija Central na nedavni podelitvi 50 najboljših restavracij sveta (World's 50 Best Restaurants) okronana za najboljšo, je avditorij Mesta znanosti in umetnosti v Valencii bruhnil v iskren bučen aplavz. Kaj jih dela zaslužene zmagovalce?

Ture avanture Morski psi, peščeni viharji in goreče ladje – visokoleteče ambicije Egipta na preizkušnji

19.06.2023

Egipt nima dobrega meseca. Pravzaprav Egipt nima že kar nekaj dobrih let. Kot da desetletje politične nestabilnosti, teroristični napadi in pandemija covida ne bi bili dovolj, ravno ko so se turisti počasi začeli vračati, je znova udarilo.

Okolje So rešitev za okolje oblačila iz morske trave, skisanega mleka in lubja bananovca?

14.06.2023

V svetu gastronomije se veliko govori o trajnosti in čim večjem izkoristku vsake surovine. A ni samo zavržena hrana tista, ki je težava za okolje – nič manj potratna ni industrija oblačil. So rešitev torej materiali iz odpadne hrane?

Sicilija Taormina – po (obleganih) poteh Belega lotosa ob zvokih Botra

10.06.2023

"To poletje imamo še posebej gnečo, saj veste … Beli lotos." Stavek ponavlja skoraj vsak hotelir, natakar in prodajalec v Taormini, idiličnem mestu na severovzhodni obali Sicilije, kjer so aprila lani snemali drugo sezono HBO-jeve uspešnice.

Stran 4 od 87
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov