Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Martin Petrovčič

Lokalne volitve 2010 Kdo bo zmagovalec županskega deveteroboja v Novi Gorici?

07.10.2010

V 'mestu vrtnic' se za župansko mesto poteguje devet kandidatov, eden več kot na zadnjih volitvah leta 2006. Novost predstavljata tudi obe kandidatki, ki kandidirata poleg sedmih moških.

Slovenija Janša: Članstvo v novem združenju veteranov ni ekskluzivno

20.09.2010

"Čas je za veteransko organizacijo, v kateri se bodo lahko prepoznali vsi, ki so sodelovali pri projektu osamosvojitve in ga podprli," je povedal Lojze Peterle, prvopodpisani pobudnik združenja VSO.

Gospodarstvo Ocenjena vrednost nepremičnin v Sloveniji znaša 165 milijard evrov

20.09.2010

Vsi lastniki nepremičnin bodo dobili obvestilo o poskusnem izračunu vrednosti njihovih nepremičnin. Lastniki bodo lahko na izračunano vrednost podali svoje pripombe, je pojasnil Seliškar.

Lokalne volitve 2010 Novakova: NSi na terenu močna

17.09.2010

"Prestolnica je vsekakor ogledalo države, zato Nova Slovenija v celoti želi, da bi se prestolnica razvijala in da bi bila kakovost življenja kar se da dobra," je povedala Ljudmila Novak.

Slovenija Valičeva: Tudi tukaj lahko rečemo, da gre za 'ponižane kosti'

14.09.2010

"Če bi poročilo Pučnikove komisije ugledalo luč sveta takrat, bi bila zavedanje o slovenski zgodovini, pa tudi spravni proces v Sloveniji na bistveno višji stopnji," je prepričana Andreja Valič.

Slovenija Pahor: Vlada ni naredila nič nezakonitega

14.09.2010

Premier Borut Pahor je izrazil prepričanje, da če bi res prišlo do sklenitve posla z BMW-jem, vlada ne bi naredila nič nezakonitega.

Slovenija Širčeva: Brez regulacije lastništva medijev nevarnost monopola

06.09.2010

"V demokraciji ostaja javno dobro, ki ga je potrebno braniti. Zakon mora to regulirati, sicer je ta demokracija lahko ogrožena," je poudarila ministrica za kulturo Majda Širca.

Okolje Nevladne organizacije: Podnebni zakon okvir za varno prihodnost

06.09.2010

"Naša vlada se je že zavezala, da nas popelje v nizkoogljično družbo - zdaj imamo tukaj priložnost, da z zakonom naredimo korak v tej smeri," je povedal Dejan Savić iz Greenpeacea Slovenija.

Lokalne volitve 2010 Mazej Kukovič: Iz nemogočega se da narediti mogoče

28.08.2010

Verjamem pa, da je veliko tistih, ki so v dvomu, ali je obstoječe stanje za Ljubljano najboljše, je v pogovoru za MMC povedala Mazej Kukovičeva, kandidatka za ljubljansko županjo.

Gospodarstvo ZLAN: nasprotujemo uvedbi davčne samovolje občin

25.08.2010

Podpiramo spremembo sistema nepremičninskih dajatev, pod pogojem široke davčne osnove, nasprotujemo pa opredelitvi luksuza in poljubnemu določanju davčnih stopenj občin, je povedal Edo Pirkmajer.

Lokalne volitve 2010 "Vlagati moramo v ljudi in za ljudi, ne samo v zgradbe"

23.08.2010

Kandidatka za ljubljansko županjo Zofija Mazej Kukovič je obljubila, da lahko v Ljubljani zagotovi 15.000 novih delovnih mest z visoko dodano vrednostjo.

Lokalne volitve 2010 Občinski novci po črki zakona ali kako se financirajo občine

21.08.2010

Občine se praviloma financirajo iz prihodkov občinskega proračuna, za določene namene pa zakon o financiranju občin predvideva sofinanciranje iz državnega proračuna. Zakon ureja tudi pogoje in način z ...

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov