Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Dirka po Dofineji Roglič v infarktni končnici za 8 sekund rešil skupno zmago!

09.06.2024

Primož Roglič (Bora Hansgrohe) je porabil vse atome moči, da je na zadnji etapi za nekaj sekund ubranil skupno zmago na Dirki po Dofineji po silovitem napadu Mattea Jorgensona (Visma Lease a Bike). To je njegova druga zmaga na tej preizkušnji.

Finale Stanleyjevega pokala Bobrovski zaklenil vrata, Florida dobila uvodno tekmo

09.06.2024

Hokejisti Floride so zmagovito začeli finalno serijo Lige NHL. Na prvi tekmi Stanleyjevega pokala so na svojem ledu s 3:0 ugnali Edmonton. Sergej Bobrovski je ubranil vseh 32 strelov.

Euro 2024 Islandska zaušnica Angležem na Wembleyju

07.06.2024

Angleži, nasprotniki Slovenije na bližajočem se evropskem nogometnem prvenstvu, so na Wembleyju izgubili pripravljalno tekmo proti Islandiji. Mož odločitve je bil Jón Dagur Thorsteinsson.

Nogomet Eriksen poskrbel za zmago nad Švedi v Københavnu

05.06.2024

Nogometaši Danske, nasprotniki Slovenije na bližajočem se EP-ju v nogometu, so v Københavnu z 2:1 premagali izbrano vrsto Švedske. Prijateljski obračun, ki služi za priprave na zaključni turnir v Nemčiji, je odločil Christian Eriksen.

Uradno Mbappe podpisal petletno pogodbo z Real Madridom

02.06.2024

Francoski napadalec in eden največjih nogometnih zvezdnikov na svetu Kylian Mbappe je tudi uradno podpisal pogodbo z Realom iz Madrida. Član novopečenega evropskega prvaka bo postal 30. junija, potem ko se mu izteče pogodba s PSG-jem.

Charles Leclerc Na ulicah Monte Carla uresničil svoje (in očetove) sanje

27.05.2024

Resda nedeljska dirka formule ena za VN Monaka v Monte Carlu ni bila izrazito zanimiva, je pa poskrbela za lepo zgodbo, ki jo je spisal domačin Charles Leclerc.

Po zadnji etapi Pogačar: Giro bo pri vrhu mojih zmag, a Tour je le Tour

26.05.2024

"Kar brez besed sem, sploh v Rimu, kjer je noro lepo. Proslavljati tukaj zmago je noro," je po zmagi na 107. Dirki po Italiji povedal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar, ki je s potekom sezone zelo zadovoljen.

Formula 1 Leclerc le dočakal domačo zmago v Monte Carlu

26.05.2024

Charles Leclerc je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Monaka v Monte Carlu. Monačan je tako razveselil motošportne privržence v kneževini in končno dočakal domačo zmago.

VN Monaka 2004 Diamanti so za vedno – a ne na dirkalniku formule ena

23.05.2024

Prve ne pozabiš nikoli. Edine še manj. Pred natanko 20 leti je prestižno dirko formule ena za VN Monaka v Monte Carlu dobil Italijan Jarno Trulli, ki je na veliko slavje čakal 117 dirk. A monaška preizkušnja je znana tudi po zloglasni potezi Jaguarja ...

Odbojka Slovenci po ogorčenem boju le strli Nizozemce

22.05.2024

Slovenska odbojkarska reprezentanca je z zmago nad Nizozemci v Antalyi začela nastope v letošnji Ligi narodov. O zmagovalcu je odločal peti niz, rezultat je bil 3:2 (-31, 22, -20, 22, 25).

Jürgen Klopp Prišel, videl, zmagal – in odšel! Slovo trenerja, ki ga spoštujejo tudi nasprotniki.

22.05.2024

V nedeljo se je na Anfieldu po devetih letih od Liverpoola poslovil glavni trener Jürgen Klopp. Mož, ki je s svojo energičnostjo, humorjem in karizmatičnostjo osvojil srca nogometnih navdušencev ne le v Liverpoolu, temveč po vsem svetu.

Red Bull Racing Začetek počasnega razpadanja dirkaškega imperija formule ena?

16.05.2024

Čeprav bo Red Bull z Maxom Verstappnom (in Sergiem Perezom) letos – in najverjetneje tudi v naslednji sezoni – brez večjih težav osvojil naslov dirkaškega in konstruktorskega svetovnega prvaka v formuli ena, je znotraj ekipe zaznati vse več napetosti.

Stran 4 od 180
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov