Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Mitja Lisjak

Liga NBA Boston ostaja neporažen na domačem parketu, spodrsljaj Denverja

30.12.2023

Košarkarji Bostona so v noči na soboto v Ligi NBA s 120:118 premagali Toronto in podaljšali zmagoviti niz na domačem parketu, kjer so letos dobili prav vseh 16 tekem.

Liga NHL Kopitarjeva gol in podaja premalo za uspeh v Las Vegasu

29.12.2023

Hokejisti Los Angelesa so izgubili derbi Pacifiške divizije v Ligi NHL. Las Vegas je bil boljši s 3:2, Anže Kopitar je dosegel dve točki (gol in podaja).

Formula 1 Deset let od hude nesreče Michaela Schumacherja v Meribelu

29.12.2023

Danes mineva natanko deset let od nesreče Michaela Schumacherja med smuko v Meribelu. Nesreče, zaradi katere je dobil hude poškodbe glave, po katerih še danes okreva, njegovo zdravstveno stanje pa še vedno ostaja skrbno varovana skrivnost.

Tenis Đoković si je za zgled vzel Toma Bradyja: igrati želi še po 40. letu

27.12.2023

Srbski teniški as, najbrž najboljši tenisač vseh časov, Novak Đoković, se še ne namerava upokojiti. Celo nasprotno, tenis želi igrati krepko po 40. letu starosti.

Tako blizu, a tako daleč Še 13. evropski poraz Cedevite Olimpije v letošnji sezoni

27.12.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so v Rigi izgubili tekmo 13. kroga Evropskega pokala. Bili so blizu uspeha, nato pa so v zadnjih dveh minutah popustili in klonili pred ukrajinskim Prometejem s 105:100.

Zgodovina Zlate lisice Na štartu se ji je mešalo, v cilju se je zmešalo njenim navijačem

03.01.2024

"Skušala bom narediti to, kar počnem že vso zimo. Imam zelo veliko prednost v svetovnem pokalu, kar je zame veliko olajšanje," je pred začetkom 49. Zlate lisice dejala prva favoritinja Tina Maze, ki je svojo izjemno formo v Mariboru tudi upravičila.

Urška Hrovat Premagala vnetje ledvic, nato osvojila še zlato lisico

30.12.2023

Sedem let so po zadnjem uspehu Mateje Svet slovenski ljubitelji belih strmin čakali na novo slovensko zlato lisico. Ta je v sezoni 1996/97 postala Urška Hrovat, ki je glavnino dela opravila na slalomski preizkušnji.

Zlata lisica Spomin na dan, ko je Slovenija dobila prvo zlato lisico

25.12.2023

Zlata lisica je sinonim za Maribor. Je sinonim za Pohorje. Pa vendarle je slovensko alpsko smučanje na tem tekmovanju prvi vrhunec doseglo v Kranjski Gori, ko je za vsesplošno evforijo poskrbela legendarna Mateja Svet.

Nova izjemna poteza Dončićeva (nepričakovana) podaja, ki odmeva v Ligi NBA; Green poskrbel za zgražanje

13.12.2023

Skoraj ni tekme, na kateri Luka Dončić ne bi navdušil s kakšno potezo. Tokrat je za enega izmed vrhuncev na obračunu z Los Angeles Lakersi (127:125) poskrbel z osupljivo podajo.

Premier League Rdeči vragi dobili derbi s Chelseajem, Man City poražen v Birminghamu

06.12.2023

Nogometaši Manchester Uniteda so dobili derbi 15. kroga angleške Premier League. Na Old Traffordu so z 2:1 premagali Chelsea, mož odločitve je bil Scott McTominay. Njihovi sosedje, igralci Manchester Cityja, so na gostovanju klonili pred Aston Villo.

Veleslalom (Ž) Brignone v Tremblantu slavila še drugič zapored

03.12.2023

Italijanka Federica Brignone je dobila ženski veleslalom za svetovni pokal v Tremblantu v Kanadi in po številu zmag v tem tekmovanju postala najuspešnejša italijanska alpska smučarka v zgodovini. Druga je bila Lara Gut Behrami, tretja Mikaela Shiffrin.

Liga prvakov Galatasaray v carigrajski poslastici ustavil rdeče vrage; Real ugnal Napoli

29.11.2023

Manchester United je bil na tekmi 5. kroga Lige prvakov na dobri poti do zmage, a so se nogometaši Galatasarayja v drugem polčasu vrnili in poskrbeli, da se je tekma končala brez zmagovalca (3:3). Real Madrid je s 4:2 ugnal Napoli.

Stran 3 od 175
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov