Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Primer De Vries Marko ob vrnitvi Ricciarda še enkrat pokazal svojo neizprosnost

12.07.2023

Daniel Ricciardo je še pred poletnim premorom v letošnji sezoni formule ena v moštvu AlphaTauri zamenjal dirkača Nycka de Vriesa, kar spet dokazuje neizprosnost Red Bulla in glavnega svetovalca Helmuta Marka.

Silverstone 1998 Četrt stoletja od enega najbizarnejših zaključkov dirke v formuli ena

12.07.2023

Pred natanko 25 leti je Michael Schumacher dobil dirko formule ena za VN Velike Britanije v izrednih okoliščinah, saj je zmago dosegel kar iz boksov. Poteza, ki je dvignila ogromno prahu.

SP v košarki Slovenska reprezentanca do 19 let izpadla v osmini finala

28.06.2023

Slovenski košarkarji do 19 let so na svetovnem prvenstvu na Madžarskem izgubili tekmo osmine finala. Reprezentanca Kanade je bila boljša z 90:69.

Konferenčna liga Bowen poskrbel za prvo evropsko lovoriko West Hama po letu 1965

07.06.2023

Nogometaši West Ham Uniteda so veliki zmagovalci letošnje Konferenčne lige. V finalu na Fortuna Areni v Pragi so z 2:1 premagali Fiorentino, mož odločitve je bil v 90. minuti Jarrod Bowen.

Formula 1 Verstappen suvereno do zmage v kvalifikacijah Barcelone

03.06.2023

Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sobotnih kvalifikacij pred dirko formule ena za VN Španije v Montmelu pri Barceloni.

Liga NBA Boston zmanjšal zaostanek v zmagah, Miami pod vse večjim pritiskom

26.05.2023

Košarkarji Bostona so v finalu Vzhoda zmagali še drugič zapored in zaostanek v zmagah za Miamijem stopili na -1. V TD Gardnu je bilo 110:97.

Liga prvakov Inzaghi: Ne smemo sanjati, saj nas čaka še veliko dela

11.05.2023

"Moji igralci so dali vse od sebe, ves čas so pokrivali vsak kotiček zelenice. Tudi tisti, ki so v igro vstopili s klopi, so pustili svoj pečat," je po zmagi na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov nad Milanom (0:2) dejal trener Interja Simone Inzaghi.

Premier liga Arsenal z veliko zmago iz Newcastla, a vodi še vedno City

07.05.2023

Nogometaši Arsenala so preživeli gostovanje pri letos odličnemu Newcastle Unitedu. Slavili so z 2:0. V Premier ligi še vedno vodi Manchester City, ki je v soboto z 2:1 ugnal Leeds United.

Formula 1 Verstappen po spodletelih kvalifikacijah vseeno slavil v Miamiju

07.05.2023

Max Verstappen je zmagovalec dirke formule ena za VN Miamija v Miamiju. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega pri Red Bullu Sergio Perez, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin).

Ujet v breznu porazov Legendarni Lampard ne najde poti iz velike krize Chelseaja

27.04.2023

Rezultatski krizi Chelseaja ni videti konca. Tudi že tretji trener v letošnji sezoni, povratnik Frank Lampard, nikakor ne uspe dvigniti krivulje kolektiva s Stamford Bridgea, ki v Premier ligi zaseda skromno 11. mesto, šest točk za repom deseterice.

Dirka po Italiji Kako na Svete Višarje za odločilni dan letošnjega Gira? Peš ali z gondolo.

27.04.2023

Natanko mesec dni pred gorskim kronometrom na Svete Višarje, kjer bosta na Dirki po Italiji nastopila tudi Primož Roglič in Jan Tratnik, nas je zanimalo, kako priti na prizorišče dogajanja, kjer je mogoče pričakovati veliko slovenskih navijačev.

Premier liga Manchester City dobil veliki derbi proti Arsenalu

26.04.2023

Nogometaši Manchester Cityja so zmagali na derbiju 33. kroga Premier lige. S kar 4:1 so odpravili vodilni Arsenal, ki je bil na Etihadu povsem razglašen. Naslov prvaka mu je morda nocoj tudi dokončno spolzel iz rok ...

Stran 6 od 175
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov