Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

SP kajak-kanu Evi Terčelj in Petru Kauzerju se finalna nastopa nista posrečila

30.07.2022

V finalu svetovnega prvenstva v slalomu na divjih vodah v Augsburgu sta nastopila kajakaša Eva Terčelj in Peter Kauzer. Obema se je nastop ponesrečil, Terčelj je osvojila osmo mesto, Kauzer, najhitrejši v polfinalu, je bil na koncu deseti.

Formula 1 Ferrari ne potrebuje tekmecev, saj premaguje kar samega sebe

25.07.2022

Ne le dirkač oziroma dirkalnik, za uspeh na dirki je potrebna tudi prava strategija moštva – in tu ima Ferrari pravzaprav največ težav. Zadnja blamaža se jim je pripetila v nedeljo med dirko za VN Francije.

Po 11. etapi Pogačar: Nisem imel najboljšega dne, trpel sem vse do konca

13.07.2022

"Ne vem, nisem imel najboljšega dne. Trpel sem vse do konca," je po 11. etapi Dirke po Franciji, po kateri je izgubil rumeno majico vodilnega, povedal slovenski as Tadej Pogačar, ki pa še ne meče puške v koruzo. Že v četrtek želi stopiti zaostanek.

Formula 1 Kljub zmagi v zibelki motošporta vrelo v Ferrarijevi garaži

07.07.2022

Španec Carlos Sainz mlajši je dobil nedeljsko dirko formule ena za VN Velike Britanije v Silverstonu, a veselje njegovega moštva je bilo pridušeno.

Uvodni kronometer Pogačar devet sekund hitrejši kot Roglič, Lampaert speljal rumeno majico van Aertu

01.07.2022

Naskok na tretjo zaporedno slavje na dirki vseh dirk je Tadej Pogačar začel s 3. mestom na 13,2-kilometrskem kronometru, s katerim se je v Københavnu začela 109. Dirka po Franciji. Prvo etapo in rumeno majico je nekoliko presenetljivo dobil Yves Lampaert.

Liga narodov Dalić: Poraz, ki ga vsekakor nismo pričakovali

04.06.2022

Na Hrvaškem je športna javnost zelo razočarana nad predstavo nogometne reprezentance v Ligi narodov. Ta si je v elitni ligi A privoščila polom proti Avstriji, ki je bila v Osijeku boljša s kar 3:0. "Vse skupaj je zelo neugodno," je povedal selektor Dalić.

Liga prvakov Oblasti za kaos pred finalom krivijo Liverpoolove navijače, ti so zgroženi

30.05.2022

V športni javnosti še vedno odmevajo dogodki pred finalom Lige prvakov, čigar začetek je bil zaradi domnevnega prepoznega prihoda Liverpoolovih navijačev prestavljen za dobre pol ure. Ti so pred stadionom stali več ur in bili v nemilosti policije.

Finale Lige prvakov Liverpool in Real v soboto na devetem zmenku. Komu naslov prvaka?

27.05.2022

V soboto se bosta v finalu Lige prvakov v Parizu pomerila Liverpool in Real Madrid. Gre za deveti medsebojni obračun v zgodovini, uspešnejši je kraljevi klub, ki je dobil štiri tekme.

Liga NHL Edmonton prek Calgaryja v finale Zahoda

27.05.2022

Hokejisti Edmontona so se v končnici Lige NHL uvrstili v finale Zahodne konference, potem ko so v seriji v 5. tekmi s 5:4 v podaljšku ugnali Calgary. Mož odločitve je bil Connor McDavid.

Evropska liga Eintracht po 11-m do velike zmage v Evropski ligi

18.05.2022

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta so dobili finale Evropske lige, potem ko so po 11-metrovkah (6:5) ugnali Rangerse. Veliki junak nemškega prvoligaša je postal Rafael Santos Borre.

Formula 1 VN Španije – lahko Ferrari vrne udarec v Kataloniji?

19.05.2022

Ta konec tedna je na sporedu šesta dirka letošnje sezone v formuli ena. Dirkače čakajo boji na dirkališču v Montmelu pri Barceloni, z vrhuncem – nedeljsko dirko za VN Španije.

Liga NHL Kempe v podaljšku Kingsom prinesel vodstvo v seriji; Nurse suspendiran

11.05.2022

Hokejisti Los Angelesa so v napeti peti tekmi končnice Lige NHL s 5:4 v podaljšku ugnali Edmonton in v seriji povedli s 3:2. Mož odločitve je bil Adrian Kempe.

Stran 13 od 175
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov