Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Mitja Lisjak

Premier liga Manchester City dobil veliki derbi proti Arsenalu

26.04.2023

Nogometaši Manchester Cityja so zmagali na derbiju 33. kroga Premier lige. S kar 4:1 so odpravili vodilni Arsenal, ki je bil na Etihadu povsem razglašen. Naslov prvaka mu je morda nocoj tudi dokončno spolzel iz rok ...

Liga NHL Kingsi z zmago nad Anaheimom potrdili serijo z Edmontonom

14.04.2023

Hokejisti Los Angelesa so v noči na petek v Ligi NHL s 5:3 premagali Anaheim in si zagotovili 3. mesto v Pacifiški diviziji. Končnico začenjajo v noči na torek, nasprotnik bo Edmonton.

Formula 1 Verstappen dobil kaotično dirko v Albert Parku

02.04.2023

Max Verstappen (Red Bull) je dobil dirko formule ena za VN Avstralije v Melbournu, ki je bila prekinjena kar trikrat! Drugo mesto je osvojil Lewis Hamilton (Mercedes), tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin).

La liga Barcelona z zmago na el clasicu Realu beži že na +12

19.03.2023

Nogometaši Barcelone so dobili derbi 26. kroga La lige. Na domačem el clasicu so z 2:1 premagali Real Madrid, mož odločitve je bil Franck Kessie.

Formula 1 Perez v Džidi do pete zmage v karieri

19.03.2023

Mehičan Sergio Perez je zmagovalec dirke formule ena za VN Savdske Arabije v Džidi. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega pri Red Bullu Max Verstappen, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin).

Kranjska Gora Šmitek prepričan, da bodo Pokal Vitranc izvedli; Kranjec v soboto na progo drugi

10.03.2023

Otoplitev, višje temperature, tudi dež. V Kranjski Gori naj bi imeli nekaj težav s snežno površino za tekmi Pokala Vitranc ta konec tedna, a vodja tekmovanja Janez Šmitek mirno poudarja: "Da tekem ne bi izpeljali, je verjetnost zelo majhna."

Premier liga Liverpool s sedmico razbil in ponižal rdeče vrage

05.03.2023

Nogometaši Liverpoola so se v derbiju 26. kroga Premier lige znesli nad Manchester Unitedom. Obračun so na Anfieldu dobili s kar 7:0 in rdečim vragom prizadejali enega najhujših in bolečih porazov v zgodovini.

Formula 1 Verstappen vendarle okusil slast zmage v Bahrajnu

05.03.2023

Max Verstappen (Red Bull) je novo sezono formule ena odprl z zmago. Dobil je dirko za VN Bahrajna v Manami. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin).

Formula 1 Verstappen novo sezono formule ena začel s 'polom'

04.03.2023

Nova sezona formule ena se je začela. Dirkači so opravili s prvimi kvalifikacijami letos, najbolje se je odrezal Max Verstappen (Red Bull), ki si je zagotovil 21. 'pole' v karieri.

Liga NHL Kopitar odločil srečanje proti Montrealu

03.03.2023

Hokejisti Los Angeles Kings so v noči na petek v Ligi NHL s 3:2 premagali Montreal Canadiense, mož odločitve pa je bil kapetan kalifornijske ekipe Anže Kopitar.

Planica 2023 Jessie Diggins preprečila dvojno švedsko slavje; Eva Urevc 20.

28.02.2023

Američanka Jessie Diggins je nova svetovna prvakinja v teku na 10 km v prostem slogu. Tekmo na SP-ju v nordijskem smučanju je v Planici končala pred švedskim dvojcem Karlsson in Andersson. Eva Urevc je bila 20.

Liga NHL Boston podaljšal zmagoviti niz na sedem tekem

28.02.2023

Hokejisti Bostona so s 3:2 slavili v Edmontonu in podaljšali niz zmag, ki v Ligi NHL traja že sedem tekem. Odločil je Pavel Zacha.

Stran 7 od 175
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov