Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Zajšek

Nočni program Tanja Cvitko

19.10.2018

Ljubiteljico alternativne kulture in aktivistko Tanjo Cvitko, ki je dejavna na mnogih področjih, so Mariborčani v zadnjih letih najbolj spoznali po organizaciji kulturnih dogodkov in festivalov, ki ...

Nočni program Janez Čebulj

12.10.2018

Na nočnem klepetu je bil Janez Čebulj , »sveže pečeni« upokojenec, do nedavnega pa skoraj trideset let producent programa TV Maribor.

Nočni program Aleš Arih

04.10.2018

Profesor Aleš Arih je pogosto gost nočnih druženj, in to ne brez razloga.

Nočni program MONIKA JURIŠIČ HLEVNJAK

27.09.2018

Začenja se tradicionalni festival Stara trta v Mariboru. Vse do martinovega bo v mestu ob Dravi ponujal kulturne in kulinarične užitke.

Nočni program Branko Padjan

20.09.2018

Maribor je mesto z največ plesnimi šolami v Sloveniji, ena izmed najstarejših delujočih pa je plesna šola Rolly, ki letos zaznamuje 30 let uspešnega delovanja.

Nočni program Sara Berglez Zajec in Jaka Zajec

14.09.2018

Sara Berglez Zajec in njen mož Jaka Zajec sta poslovno uspešna. Zaljubljena v podeželje in v neokrnjeno naravo ustvarjata kar na treh kmetijah, ki so prostorsko zaokrožena celota.

Nočni program Drago Korade

06.09.2018

Kdo se še kdaj v življenju ni srečal s klopotcem? Njegov glas in izvirno podobo srečamo med izleti v haloška, prleška in druga vinorodna območja Slovenije.

Nočni program Riko Vranc

30.08.2018

Predsednik letalskega in navtičnega društva Pegaz iz Maribora Riko Vranc dobro ve, katere so skrivnosti in sladkosti letenja s toplozračnimi baloni.

Nočni program Blaž Švab.

23.08.2018

Blaža Švaba, Modrijana, poznamo tudi kot vsestranskega in zanimivega človeka, predvsem takega, ki v sebi nosi tudi čut in odgovornost do dela in ljudi.

Nočni program Maya Peron, Neya Mramor Peron

10.08.2018

Nočni klepet z Mayo Peron o bivanju v Kanadi, o vilinskih simbolih, pa tudi o odnosih in komunikaciji... Blogerka Neya Mramor Peron

Nočni program Karel Smolle

02.08.2018

Stane Kocutar je gostil koroškega Slovenca in nekdanjega poslanca avstrijskih Zelenih v dunajskem parlamentu Karla Smolleja iz Bistrice v Rožu.

Nočni program Tomaž Šorli

19.07.2018

Gost Theodorja Bostiča je bil radijski kolega ing. Tomaž Šorli, ki se je po skoraj desetletju življenja v Bruslju z družino vrnil v Maribor.

Stran 15 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov