Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Seja Sveta RTV Slovenija

Avtorji Slavko Jerič

Številke Hana Stupica: "Otrok bo šel hitro na kič, zato mu moramo pokazati, kaj je lepo"

08.10.2021

"Dobro je biti kritičen kot starš. Spomnim se sošolcev, ki so edini v družini risali, zaradi česar so bili pohvaljeni za vsak izdelek, nato pa v odraslem obdobju niso bili vajeni kritik," o risarski vzgoji najmlajših razmišlja ilustratorka Hana Stupica.

Športni SOS Redko videno: v Prvi ligi sami remiji

05.10.2021

V zadnjem krogu Prve lige so se vse tekme končale z delitvijo točk, kar se je v najmočnejšem nogometnem tekmovanju v Sloveniji zgodilo prvič po letu in pol.

Športni SOS Merckx edini s tremi spomeniki v eni sezoni

30.09.2021

Eddy Merckx si lasti številne kolesarske rekorde, Belgijec je najuspešnejši na tritedenskih dirkah, brez konkurence pa je tudi na najpomembnejših enodnevnih dirkah (spomenikih).

Športni SOS Velikani Brazilci lovijo že šesti naslov prvaka

28.09.2021

Nogometaši Brazilije so daleč najuspešnejša reprezentanca v futsalu, saj so na osmih svetovnih prvenstvih kar petkrat osvojili naslov prvaka, brez medalje pa so ostali le na zadnjem tekmovanju v Kolumbiji leta 2016.

SOS odmev Hvastija po SP-ju: Skrbi me delo na dnu piramide

28.09.2021

15 držav je na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu osvojilo vsaj eno medaljo, med temi ni Slovenije. Najboljši slovenski dosežek je deseto mesto, ki ga je na kronometru osvojil Tadej Pogačar.

Športni SOS Matej Mohorič ima priložnost za zgodovinski hat-trick

24.09.2021

Matej Mohorič na nedeljski cestni dirki kolesarjev spada v najožji krog favoritov za naslov svetovnega prvaka. Če bi mu to uspelo, bi postal prvi kolesar z mavrično majico v vseh treh starostnih kategorijah.

Številke Igor Bračič: Ni bilo zaigrano. Najprej sem bil razkačen, nato nesramen, a tak sem.

24.09.2021

Igor Bračič je v šoli veljal za tihega učenca, ki sošolcev ni spravljal v smeh in je najpogosteje opazoval okolico. Ko pa je ob tabornem ognju v roke prijel kitaro, je ugotovil, da ima v sebi sposobnost ustvarjanja dobrega vzdušja in zabavanja občinstva.

Slavko Jerič Srebrno obdobje z zlatimi nastavki

20.09.2021

Nova srebrna medalja odbojkarjev na evropskem prvenstvu je dokaz kontinuiranega in kakovostnega dela slovenske reprezentance. Poraz v finalu gotovo boli, a vsekakor je najprej treba gledati pozitivne stvari, in teh ni malo.

Športni SOS Najdaljše izvajanje 11-metrovk na velikih tekmovanjih trajalo 12 serij

15.09.2021

Napetost je na vrhuncu, nogometaš postavi žogo na belo piko, vratar ga skuša zmesti, sodnik ima v ustih piščalko ... Žvižg ... Zalet ... Udarec ... Žoga je pristala ... Dobrodošli v napetem svetu enajstmetrovk!

Slavko Jerič Đoković kljub porazu izruval teniški kavelj 22

13.09.2021

Novak Đoković je zelo pogosto veljal kot izobčenec, grdi raček vrhunskega tenisa, ki ni všeč navijačem, vajenim skoraj aristokratskih Rogerja Federerja in Rafaela Nadala. Da so ga sprejeli, je moral sprejeti izziv misije nemogoče.

Številke Jana Javornik: Zaradi dolgega covida živim radikalno drugače

10.09.2021

"Učinki bolezni so vidni: imam krvave oči, izpuščaje po telesu, herpese, lasje mi izpadajo, od januarja sem izgubila polovico svojih las, vročina, nohti mi odpadajo, ušesa me bolijo, zvoni mi v glavi," je življenje z dolgim covidom opisala Jana Javornik.

Športni SOS Slovenci in Belgijci letos na grand tourih zbrali največ etapnih zmag

08.09.2021

Zlato obdobje slovenskih kolesarjev priča tudi to, da so slovenski kolesarji na letošnjih tritedenskih dirkah osvojili devet etap, kar je uspelo le še v Belgiji. Primož Roglič in Tadej Pogačar sta si tako kot lani razdelila Vuelto in Tour.

Stran 2 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov