Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Številke Pogled v antiko: Epidemija je spremenila življenje v Atenah

12.06.2020

Ta hip se pred nami odvijajo pomembni dogodki, kot sta pandemija in protesti v ZDA. 'Zgodovinarji bodo čez 100 let to obdobje verjetno preučevali kot nekaj posebnega,' je prepričan Gregor Pobežin, ki sicer preučuje antiko.

Športni SOS Prazne tribune voda na mlin gostujočih ekip

05.06.2020

Vrnitev Bundeslige je prinesla tudi zanimiva spoznanja, ki jih prinašajo tekme brez gledalcev. Sicer majhen vzorec kaže, da so gostitelji zaradi praznih tribun izgubili psihološko prednost glasne podpore.

Številke Ajda Smrekar: Na svetu je veliko več dobrih ljudi kot slabih

29.05.2020

Ajda Smrekar je v začetku marca vso energijo usmerila v postavitev gledališke predstave Koščki svetlobe. Le nekaj ur pred premiero je bila predstava zaradi pandemije prestavljena na poznejši termin.

Številke Ste hvaležni? Dobro, to vpliva na vaše zdravje

23.04.2020

Marsikaj v našem življenju se zdi samoumevno, a ni vedno tako. Pri tem nemajhno vlogo opravlja hvaležnost, pri kateri je pomembno, da zaznamo in opazimo dobre stvari v svojem življenju in jih znamo ceniti.

Številke Nasveti za odnose: Ne napadaj, ne kritiziraj in ne pobegni

03.04.2020

"Za dobre medsebojne odnose je zelo pomembno, da drugega doživljamo kot ločenega človeka in mu dovolimo, da občuti, kar sam občuti," o spoprijemanju s tesnobo v času novega koronavirusa razmišlja psihiatrinja Breda Jelen Sobočan.

Številke Smernice Izodroma: informiraj, pojasni, pomiri in poskušaj tudi razvedriti

27.03.2020

"Dejstvo je, da otroci vedo, da je koronavirus med nami, šole so zaprte, otroci ne smejo iti na igrišča," objektivne okoliščine nove situacije opisuje Neža Prah Seničar, ki je v ekipi ustvarjalcev oddaje Izodrom.

Maestro Iličić Prvi Slovenec s hat-trickom, šele četrti s pokrom

11.03.2020

Velikan, čarovnik, genij ... To je le nekaj opisov, s katerimi so novinarji opisali njegovo predstavo v Ligi prvakov. Besede, ki so običajno namenjene Messiju in Ronaldu, so tokrat laskale Josipu Iličiću.

Slavko Jerič Podatek več odžene paniko in nejasnost preč

11.03.2020

Mnenja so zelo pomembna, slavni in vplivni ljudje imajo ogromen potencial, da razširijo svoje prepričanje, a ključno vprašanje se skriva v vsebini njihovega sporočila.

Novi koronavirus Marca skoraj polovica vseh umrlih iz Italije

11.03.2020

Z novim koronavirusom se je v slabih dveh mesecih po vsem svetu okužilo več kot 120.000 ljudi, za njegovimi posledicami pa je umrlo več kot 4300 ljudi. Kaj lahko sklepamo iz dinamike številk?

Številke Najbolj škodljiva je drža, da na šolah ni medvrstniškega nasilja

21.03.2020

Odrasli v šolah pogosto želimo, da bi bili vsi učenci v razredu med seboj prijatelji, kar je zelo idealistično. Osnovnošolski razred je izjemno heterogena skupina, v kateri otroke običajno združujeta le starost in kraj bivanja.

Športni SOS Zima, kot je še ni bilo - težave pri kar 23 tekmah

09.03.2020

Letošnja sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju je nekaj posebnega, saj je bilo odpovedanih in/ali preloženih skupaj kar 23 tekem v obeh konkurencah.

Športni SOS Meteorski vzpon Tadeja Pogačarja

03.03.2020

Tadej Pogačar je izjemno začel kariero, saj je v elitni konkurenci hitro nase opozoril z nastopi na enotedenskih dirkah. Pogosto spregledani slovenski velikan teh dirk pa je Simon Špilak.

Stran 8 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov