Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Slavko Jerič Začenja se teniški Zadnji ples

03.09.2021

Dolgo, res dolgo je ždel v senci Rogerja Federerja in Rafaela Nadala. Zdaj ima priložnost, da z eno potezo obrne zgodovino na svojo stran. Novak Đoković.

Športni SOS Vse manjše telesne razlike med prvaki tritedenskih dirk

01.09.2021

Zmagovalci kolesarskih Dirk po Franciji so pred 30 leti v povprečju imeli več kot 75 kilogramov, danes se je ta številka − podobno kot na preostalih tritedenskih dirkah − ustalila okrog 65 kilogramov.

SOS odmev Roglič v odličnem položaju, zadnji teden prinaša gorski poslastici

31.08.2021

Drugi teden kolesarske Dirke po Španiji je med favoriti za končno zmago vladalo pravo zatišje, popolnoma drugače pa naj bi bilo v odločilnih dneh, ko naj bi se na zahtevnih gorskih etapah iskrilo v boju za rdečo majico.

Vuelta Koliko časa bo Eiking še vztrajal v rdečem?

30.08.2021

Srednji teden na Dirki po Španiji je bil v boju za končno zmago precej miren in ni prinesel večjih pretresov. Zadnji teden bo prav gotovo drugače, ko bo znano ime zadnjega zmagovalca tritedenske dirke v tej sezoni.

Športni SOS Redko videno: trije kolesarji iste ekipe do svoje majice

24.08.2021

Letos mineva 25 let, odkar so na isti tritedenski dirki tri skupne seštevke na vrhu končali člani iste ekipe. Pred četrt stoletja je to na Touru uspelo nemški ekipei Telekom, za katero so vozili Bjarne Riis, Erik Zabel in Jan Ullrich.

Športni SOS Trije kolesarji, ki so v istem letu dobili etape na vseh treh grand tourih

19.08.2021

Gastone Nencini in Raphael Geminiani sta v 50. letih prejšnjega stoletja postala edina kolesarja, ki sta v istem letu nastopila na vseh treh tritedenskih dirkah in ju končala v elitni deseterici.

Športni SOS Tudi Japonci uspešni na domačih igrah

17.08.2021

Japonski športniki so na olimpijskih igrah v Tokiu na lestvici medalj zaostali le za Združenimi državami Amerike in Kitajsko, s čimer so ohranili tradicijo uspešnih nastopov tekmovalcev na domačih igrah.

Številke Sezona 8

15.08.2021

Statična stran

SOS odmev Za Rogliča bo na Vuelti ključna sproščenost

12.08.2021

V soboto se v Burgosu začenja kolesarska Dirka po Španiji, kjer bo hat-trick zaporednih zmag lovil Primož Roglič. Zasavski orel je po naslovu olimpijskega prvaka izjemno sproščen in gre v Španijo neobremenjen.

Lestvica Slovenija v samem vrhu olimpijskih prvakov na število prebivalcev

10.08.2021

Slovenski športniki so v Tokiu osvojili tri zlate medalje, kar jih pri razmerju glede na število prebivalcev uvršča na visoko četrto mesto. Več olimpijskih prvakov na število prebivalcev imajo le Bermudi, Bahami in Nova Zelandija.

Športni SOS Litva (za zdaj) najmanjša država s košarkarsko medaljo

04.08.2021

Slovenska košarkarska reprezentanca je v finalu kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah premagala Litvo, ob morebitni osvojeni medalji pa lahko tej baltiški državi odvzame še en nenavaden rekord.

Športni SOS Dodatni kriterij o zlatu odločal že leta 1904

02.08.2021

V skoku v daljino je olimpijski prvak postal Miltiadis Tentoglu. Enak izid (841 cm) je dosegel še Jose Miguel Echevarria, a Grk je do medalje zlatega leska prišel zaradi boljšega drugega poskusa.

Stran 3 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov